Cookies

Line Kjærsfeldt til Værløse

2/5/2014 6:41 PM |  Værløse Badminton |  Værløse Badminton

Værløse Badminton har til den kommende sæson fået endnu en tilføjelse til den i forvejen meget stærke pigetrup. Og det er en tilføjelse helt i toppen der er tale om.

Line Kjærsfeldt betragtes almindeligvis som Danmarks bedste damesingle, efter at Tine Baun er stoppet på internationalt plan. Og nu slutter hun sig altså til Værløsetruppen, som i forvejen tæller en række af landets bedste damesinglespillere, som også er inde over landsholdstræningen.

Som en af de meget få spillere i den danske top, er Line Kjærsfeldt i stand til at spille alle tre kategorier på meget højt niveau. Det er naturligvis en stor fordel for en trup at have sådan en type spiller, både i holdkampe og på træningerne i dagligdagen. 

”Der er tale om en ønskespiller for en klub som Værløse. Allerede i denne sæson, hvor hun ofte har været her og træne med om aftenen, har vi fået indtrykket af en supersympatisk spiller, som samtidig træner meget seriøst og målrettet for nå helt op i toppen. Vi er sikre på, at både vores hold som helhed, men i særdeleshed de mange andre gode pigespillere i klubben vil få stor glæde af hende”, siger Eliteformand Jesper Mikkelsen.

Værløse spiller pt. nedrykningsspil i Badmintonligaen, men står efter sejre i de to første kampe med alle kort på hånden i forhold til at blive i rækken til den kommende sæson, hvor holdet altså nu er sikret en markant forstærkning.




Copyright Værløse Badminton


 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?