Cookies

Viktor Axelsen melder sig ind i Værløse

3/28/2014 11:14 PM |  Værløse Badminton |  Værløse Badminton
Den regerende danske mester og tidligere ungdomsverdensmester Viktor Axelsen har meddelt, at han til den kommende sæson melder sig ind i Værløse Badminton.

Viktor har gennem de seneste to år lejlighedsvis trænet med i klubben, når det har kunnet passe ind i den tæt pakkede sæsonplan. Derudover har Viktor og Værløse arbejdet sammen om en årlig træningsuge på Club La Santa, som har været gennemført i december i både 2012 og 2013 til stor glæde og gavn for begge parter.

På baggrund af disse relationer finder Viktor det naturligt, at han nu formelt bliver medlem af klubben og dermed fremover repræsenterer Værløse, når han er ude at spille.

Det er ikke umiddelbart planen, at Viktor skal spille med på Værløses hold i Badmintonligaen, og der er således heller ikke tale om en aftale med noget økonomisk indhold. Hverken Viktor eller klubben vil dog udelukke at det kan komme på tale for ham at spille med i ligaen, hvis det på et tidspunkt vil give mening for begge parter og der kan skabes et økonomisk fundament for en fornuftig aftale.



Copyright Værløse Badminton


 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?