Cookies

3. holdets første nederlag

11/18/2015 1:59 PM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Preben Nørgaard
3 holdets første nederlag.

Som nyoprykkede er det ganske imponerende at SSB´s 3. hold kan starte med 4 sejre og ligge sig klart i spidsen af rækken. Kigger man på modstanderne, så må vi også være ærlige og sige, vi har mødt de svageste hold i rækken. Men ganske imponerende at se holdets spillemæssige niveau. Før sæsonen tvivlede flere på om holdet havde styrke til at spille 2. div.

I 5. spillerunde mod Holte mødte vi vores overmænd. Her skal der ikke hældes vand ud af ørerne. Vi var ikke i nærheden af point. Vores unge spillere mødte en ældre garde anført af Camilla Martin og Anders Boesen. Uha de kan spille fjer endnu! Flere fik en lektion og kom igen lidt ned på jorden. SSB taber 8-5 og det er vel et meget reelt billede af kampen. Frederik A og Line skal fremhæves for deres gode singler. Dew og Bay skal fremhæves for deres evne til at komme tilbage i 1. HD efter en katastrofe start på kampen.

Flere af holdets helt unge spillere skal fortsat holde fokus på at udvikle sig og mase på til træning. 2. division er en perfekt "rugekasse" for at få skubbet vores unge spillere videre i deres udvikling.

Næste kamp mod Værløse 3, her skal vi dyste om titlen som DK´s bedste 3. hold. Det ser vi frem til! Holdet skal bruge 2 point mere i de sidste to kampe for at være sikre på oprykningsspillet. Vi fører stadig grundspillet i 2. division.

Nederlaget mod Holte tager vi med oprejst pande og ser ydmygt frem mod den næste kamp.

PN





 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?