Cookies

SSB 4 konsoliderer 1. pladsen

11/17/2015 8:33 AM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Jakob Poulsen
SSB 4 i tredjedivision var ved sæsonstart spået en svær sæson, men efter fem runder er status at holdet indtager 1. pladsen a-point med Taastrup Elite. 

Som så ofte før havde klubbens sportschef Preben ikke levnet holdet mange chancer inden dagen kamp, men endnu engang trodsede vi den forudsigelse og vandt en 8-5 sejr over et godt Slagelse-mandskab.

Vi mødtes i Slagelse kl. 12.00, hvor den stod på opvarmning ol. inden det var tid til kampråb. Kampråbet var designet til lejligheden og lød som følger. ”Krydssmadder med frem, spil dem i baghånden, var det en god fest Flindt” med henvisning til at skadesplagede Frederik Flindt lignede en, der lige var kommet fra Galla på gym og direkte til trænerstolen i Slagelse. I øvrigt imponerende at Flindt, Mads P og Simon G alle hjalp med coaching. Fra holdets side skal der lyde en stor tak til de tre.

Første runde var på forhånd udset som vigtig. Slagelse var storfavoritter i første damesingle, mens Solrød var det i første mixdouble. De to kampe blev da også til klare favoritsejre. Men at Solrød på udebane skulle løbe med sejren i 2. damesingle og 2. mixdouble var derimod ikke lysende klart. God start. 3-1 efter første runde.

Anden runde var de 4 herresingler. Solrød vandt sikkert både 2. og 4. herresingle, mens Slagelse sikkert vandt 3. herresingle. Arly i 1. herresingle var ude i en meget lang og tæt tresætter, som desværre blev tabt 22-20 i tredje sæt. 5-3 til SSB.

Damedoublerne var på papiret ligeledes to tætte opgør, som resulterede i en sejr til hver. Flot af de unge tøser Sarah og Emilie at vinde 1. dd mod gode modstandere. 6-4 til SSB. Herredoublerne var derfor af afgørende karakter og de lignede alle tætte opgør på papiret. Undertegnede og holdets stjerne (efter egen vurdering) Philip Ørbæk tabte i to sæt. Et nederlag med blandede følelser. Altid en hæslig fornemmelse at tabe, men omvendt også befriende ikke længere at skulle høre på Ørles snak om at være ubesejret. Den snak er i hvert fald for en tid forstummet. De to andre doubler blev meget tætte tresættere, som begge blev vundet af SSB. Stærkt. Dermed 8-5 til SSB og første pladsen var konsolideret. 

Værd at nævne er at holdets mange unge spillere hele tiden udvikler sig, hvorfor holdets kvalitet hele tiden løftes. Frederik Müller er stadig ubesejret i denne sæson, imponerende.

Næste gang spilles hjemme om 1. pladsen med Taastrup Elite. Og kampråbet vil der være. ”Krydssmadder med frem, spil dem i baghånden, Ørle er ikke længere ubesejret”.





 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?