Cookies

SSB3 sejrer sikkert

11/4/2015 8:52 AM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Correll
Så blev det Lillerød 2’s tur til at møde det formstærke Solrød 3. Lillerød 2 er bundholdet i rækken, hvor Solrød lige p.t. ligger nummer 1, så en sikker sejr var forventet. Hvilke det også blev på 11-2.
1mix skulle grave dybt for at vinde, som selveste Chris Anker kan sige det: ”Vi gravede dybt, et hul på 27m”.  Kampen blev vundet med 21-19 i 3 sæt, hvor Solrød- parret viste deres rutine.
I 2mix stillede vi op med en berømthed, netop en verdensmester, sammen med Hellerup fyren Dew, som ikke gav de andre en jordisk chance.
1ds skulle Line F lige vænne sig til de tørreste klatter, før hun kunne komme ind med sit power spil, og efter en lang og hård kamp, fik hun kørt sin modstander død i 3 sæt. Hvorimod 2ds gjorde kort proces med en sikker sejr i 2 sæt uden problemer.
En sikker 4-0 føring inden vores herresingler kom på banen.
1 og 2 hs viste hvordan man sømmer bolden ned på linjerne og vinder på under 20 min. uden at give sin modstander en chance. 3 og 4 hs ville have lidt mere spænding ind i holdkampen og give Lillerød lidt håb - inden doublerne.
Efter Herresinglerne står der nu 6-2.
Så kom begge dd i action. De gik ind og viste, hvorfor vi ligger nummer 1 i rækken og vinder overbevisende - på grænsen til det pinlige - så nemt vandt de.
Med de 2 sejre er holdkampen nu hjemme og der står 8-2 inden herredoublerne skal lukke og slukke ballet.
1 HD vinder med hele 21-3 i første sæt, og sikkert i 2 sæt os, hvor de viser, hvem der er 2.div.’s stærkeste HD.
2 HD hiver den stensikkert, og som tilskuer lignede det nærmest en søndagstur og lidt def-træning, så de kunne få noget ud af kampen.
3HD - det mest usikre kort i hele holdkampen, vinder overraskende i 2 sæt.
Dermed endte Holdkampen 11-2





 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?