Cookies

SSB 2 - Ålborg Triton

10/14/2015 8:36 PM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Filip M.

Vi samlades hemma hos Elisa tillsammans med 3:e holdet för att spisa brunch. Det var en mycket bra brunch som vi tackar Elisa för. Vi åkte till hallen med en bra känsla då vi visste att vid 3 poäng skulle vi komma upp på en fin 2:a plats i serien.

Det var ålborg som stod för motståndet idag och det skulle bli en gård match som vanligt i div 1. Vi var berädda på en tuff start i mathen då ålborg hade några starka matcher i dom första runderna. 1:a mixed i from av Mads P och Maja spelar en god kamp och vinner stablit i två raka set mot ett godt motstånd. Jag själv och Elisa tappar dessvärre 2:a mixed då vi mötte motståndare som var bättre än vad vi var. 1-1 efter mixdarna men det såg ljust ut då vi har Julie på 1:a DS och som vi andra vet så är hon i bra form pt. Hon vinner sin kamp efter godt spel og god geijst mot ålborgs finländska nyförvärv. 2-1 till solröd efter första rundan.

Näst på tur stod Lovisa som skulle spela 2:a DS. Hon vinner första set klart men i andra får hon en lite sämre start oh får kämpa hela setet för att komma ifatt vilket hon gör precis och vinner jämt. Två raka alltså för Lovisa. Starkt! På 1:a HS hade vi för dagen Simon G som skulle möta duktiga Gabriel Ulldahl. G spelar fint i starten på första set men får sen svårt att hänga med i det höga tempot oh tappar första set. I starten på andra set kastar Gabreil in handuken då han fick problem med en gammal skada så G vinner kampen! I 2:HS har vi debuttanten Ditlev. Ditlev får kämpa hela sin kamp för att finda sitt fina spel men lyckas inte helt och förlorar mot en bra motståndare. 4-2 står det nu till solröd.

På 3:e HS har vi som vanligt Theis som vi alla vet är en mycket kompetent singelspelare och han vinner också sin match i två raka set. Steve på 4:e HS som spelar allt mindre blandar som vanligt bra dueller med mindre bra dueller men kämpar bra och vinner sin match i 3 set. Vi leder alltså med 6-2 inför dublarna.

Maja och Julie på 1:a DD vinner sin kamp överlägset, inte så mycker att säga om det förutom att våra piger gjorde det godt! 2:a DD spelar lovisa och Elsia som tyvärr tappar sin kamp mot för dagen bättre spelare. 1:a HD spelar jag och Steve. Vi försöker hitta vårt spel under hela matchen men får inte riktigt till det och tappar dessvärre i 2 set. 2:a HD vinner vi på WO då Gabriel skadade sig. På 3:e HD har vi G och Ditlev som inte gör några besvikna och vinner sin kamp.

Slutresultatet blev alltså 9-4 till solröd och där med en 2 plats i serien. Extra kul var också att 3:e holdet också vann sin kamp mot hilleröd med 9-4.

Filip. Solröd för alltid!






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?