Cookies

Fantastisk sæsonstart af 2. holdet

9/8/2015 8:21 AM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Theis

Fantastisk sæsonstart af 2. holdet

Solrød Strand Badmintons 2. hold vinder 9-4 i en svær udekamp mod Skovshoved 2, som på papiret har et stærkt hold.

Optakten til kampen var ikke mindre end fremragende; Et stort dækket brunchbord, hvor 2. og 3. holdet var samlet hos Majas mor.

Kampstart blev forsinket et kvarter, fordi dommerne ikke havde styr på deres dommersedler og ikke ville starte uden. Holdkampen tog over 4 timer, idet vi kun spillede på 3 baner, og der var mange tætte kampe.

Maja og Theodor starter stærkt mod Skovshoveds ligareserver Jonas Glyager og Anne Skelbæk. Solrødparret vinder med 21-18 i første sæt, men kan desværre ikke holde fast og taber kampen i tre sæt (21-18, 17-21, 10-21). Filip og debutanten Elisa vinder en tre-sæts kamp efter de i første sæt har lidt svært ved at få tingene til at hænge sammen og taber 18-21. De vinder de efterfølgende to sæt med 21-14 og 21-16, da modstanderne havde svært ved at holde tempoet.

Den anden debutant, Julie Rechnagel, starter som lyn og torden og kommer foran 16-5. Julie taber dog momentum og det er tæt på udligning ved 16-15. Julie holder dog hovedet koldt og lukker sættet 21-18. Andet sæt bølger frem og tilbage, men Julie har marginalerne på sin side og vinder sættet 21-19. I anden damesingle møder Lovisa den rutinerede Mette Viscovich, som viser sin store klasse i første sæt med en sæt-sejr på 21-8. Lovisa formår dog klogt at få gjort kampen hård og vinder andet sæt 23-21. Tredje sæt bliver en meget tæt affære, hvor Lovisa har tre matchbolde, men hun taber desværre 23-21. Skovshoved har på dette tidspunkt dermed reduceret til 2-2.

I første HS viser Felix sin styrke og spiller i ikke bare ét men flere tempi over sin modstander og vinder sikkert 21-13, 21-8. I anden HS vinder en sygdomsramt Simon G. med 21-18 og 21-19. En sejr der formentlig havde været noget større, hvis Simon G. havde været på toppen. I trejde HS taber Theis en tæt tresætter 21-16, 20-22, 18-21. Theis fandt aldrig niveau, men havde dog en matchbold i andet sæt. Han må nok erkende, at der er forskel på kamp og træning, og det tager tid at vænne sig til singlespillet igen.  I fjerde HS har vi vores selvtillidsfyldte Steve Olesen, som ridder på en bølge og vinder 21-19, 21-19.

Efter alle fire HS’er er stillingen 5-3 til SSB 2.

I 1. DD møder Julie og Maja overmagten, og taber med 13-21, 10-21 mod Skovshoveds Anne Skelbæk og Mette Viscovich. I 2. DD kæmper Lovisa og Elisa flot og formår at gøre kampen hård. Dette resulterer i at de vinder andet sæt tæt, efter at have tabt første sæt. I tredje sæt sidder pigerne fuldstændig på spillet og vinder 21-7.

I første HD spiller Solrøds egne vindere af Århus GP Steve og Filip en kamp med meget højt tempo i første sæt, som de desværre taber 24-26. Modstanderne kan dog på ingen måde følge dette hårde tempo i anden og tredje sæt, og Filip og Steve vinder sikkert med 21-14 og 21-13. Theodor og Theis vinder i to tætte sæt i en kamp hvor angrebet gav point stort set hver gang. Specielt i andet sæt kommer parret flot tilbage efter at have været stort bagud og vinder tæt 22-20. I tredje HD finder Felix og Simon det rette mix-spil frem, idet en sygdomsramt Simon G. fortsat ikke er på toppen. De vinder første sæt 23-21, mens de i andet sæt vinder 21-11 efter at have forfinet mix-taktikken, hvor Felx hamrer flere smash direkte i gulvet.

SSB 2 vinder dermed holdkampen 9-4 i en kamp, hvor det virker til at SSB har fået lavet en rigtig god sommertræning og spillerne er klar fra sæsonstart. Tak for stor opbakning fra trænere og coaches; Richard, Jakob, Jacob Nilsson, Alexander Bond, Amanda og Joan. Tredje holdet kom også og heppede efter deres hurtige 9-4 sejr i Gentofte. Det gav en fantastisk stemning i hallen.

Efter holdkampen vinder Lovisa fortjent Fidusbamsen efter en rigtig flot præstation, som viser hendes store potentiale. Kampen bliver fejret med debut-øl/sodavand fra Julie og Lovisa.

Over and out.
Theis

 

 






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?