Cookies

Seks’eren: Oprykning på vej

9/7/2015 8:40 AM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Stig
Seks’eren kan noget som de andre hold ikke kan: Vi kan rykke op! 
Årets første tur gik nordpå. Her skulle vi møde Greves Liga reserver. Holdejer Jacob From har forud for sæsonen købt godt ind til holdet. Der var 5 seniordebutanter. Den aldrende From udtaler: ”Skal vi have gennemsnitsalderen i orden, må vi have mange teenagere på holdet” 
Rammeren var i orden, og træner Vitting satte spillerne op til kamp. Allerede fra første runde blev der gået til den. Det var 2 gode kæmpende damesingler. Mange gode takter og det blev til en sejr til hvert hold. Mixerne var også tætte, og igen var der pointdeling. Så det var 2-2 efter første runde. Svedperlerne begyndte at kunne ses på den nervøse træner kind – Skulle han kunne undgå at vinde med så stærkt et spiller-materiel? Herresinglerne kunne være nøglen til holdsejren. De unge drenge – og From - gjorde rent bord 6-2 til Solrød. Så var det damedoublernes tur, og igen blev der pointbytte efter fint spil. Sejren var i hus, og de 3 herredoubler ville ikke stå tilbage for hinanden. Tre gange sejr og så var den holdkamp slut; 10-3 til Solrød. Det er da ikke helt ringe af 6. holdet som er ny-oprykkere i serie 1. Træner Vitting udtalte efter at have fået pulsen ned: ”Hvis vi kan fortsætte med samme hold resten af sæsonen er oprykningen sikker”. Det lægger et pres på de andre hold i SSB: Rykker de også op?? Holdejeren supplerer: ”Jeg forventer at se flere af spillerene vandrer gennem de øvrige hold i løbet af sæsonen, og realistisk har vi vel 2-3 af holdets spillere på Ligaholdet til foråret”. 

De 5 debutanter viste, at de ikke ryster på hånden, når de skal spille mod seniorer. Det var en flot holdpræstation, hvor spillerne bakkede hinanden op og viste, at vilje kan føre til sejr. De gamle fik lært, at man siger tak til kampen til alle spillerne, og vi takker Greve for en god og fair holdkamp. Og hvem er så Seks’eren? Jo det er: From, Betina K, Stine M, Celina, Sandra, Sommer, Bech, Brian J og de 2 unge Thyregod og Flindt.






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?