Cookies

Klubfest: Der blev skubbet til taget

6/1/2015 8:28 AM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Jesper Melgaard
Traditionen tro blev der den forgangne weekend afholdt klubmesterskaber og efterfølgende klubfest i SSB. Og traditionen tro blev begivenhederne endnu et bevis på, at det i høj grad er muligt at kombinere sport på højt niveau med både hygge og solid feststemning.

De første kampe blev faktisk allerede afviklet (og de første klubmestre fundet) i løbet af torsdagen, mens de sidste kampe – inkl. den traditionsrige doubleturnering – blev spillet lørdag formiddag. Og der blev gået til den på banerne, hvor spillerne endnu en gang fik understreget, hvorfor SSB er en af Danmarks førende klubber ikke mindst i ungdomsrækkerne.

Bakket op af både kammerater og familie blev det til en lang række både spændende og velspillede kampe på banerne i hele Solrød Idrætscenter, hvor intensiteten var næsten lige så høj som støjniveauet.

Fest med afrikansk kulør

I sidste ende var kampene dog kun opvarmning til lørdagens festaften, der, for nogle af deltagerne, skulle vise sig at fortsætte, til solen igen kastede sine første stråler på Solrød søndag morgen.

Aftenen blev en underholdende kombination af taler, kåringer og afrikansk dans, der bogstaveligt talt fik alle festdeltagerne på benene. En solid kagebuffet sørgede sammen med den lækre festmenu for at lægge en solid bund, inden der for alvor kom gang i dansegulvet.

Kåringer på stribe

Klubfesten er ikke mindst en mulighed for at se tilbage på året der gik. En tradition, der denne sæson var en rendyrket fornøjelse. Denne gang bød tilbageblikket således både på oprykninger på stribe, danske og europæiske mesterskaber og landsholdsudtagelser. 

Samtidig blev der tid til at hædre nogle af de spillere, der har gjort en særlig indsats med deres frivillige arbejde under bl.a. ligakampene. Uden denne indsats ville det slet ikke være muligt at skabe det nødvendige fundament for en klub, hvor der er plads til både bredde og elite.

… og så var der naturligvis også tid til den klassiske ”skub til taget”-dans, hvor hele dansegulvet bogstaveligt talt blev taget i brug som et uomtvisteligt bevis på, at SSB virkelig forstår at feste!

Tak for en fantastisk sæson, vi glæder os allerede til den næste begynder.

Liste over alle klubmestre og prisvindere følger inden længe!





 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?