Cookies

Sæsonens sidste veteranturnering er spillet

5/11/2015 1:06 PM |  Solrød Strand Badmintonklub |  SSB Veteranerne

Carlton Irish Masters Open 2015, spillet 304/4 – 3/5, markerer afslutningen på sæsonen 2014/2015.

Fra Solrød havde vi 2 spillere med, der klarede sig rigtig godt. I DD+45 vandt Kirsten Drachmann sammen med Betty Blair fra England og i +50 HS vandt Ole Kristensen titlen.

Generelt har SSB’s store veteranafdelings hold klaret sig som forventet i den forgangne sæson.

I +40 rækken forløb sæsonen således :

Veteran 1 i Eliterækken bliver ”kun” nummer 2 efter et finalenederlag til Lillerød, en placering, der må arbejdes på til den kommende sæson.

Veteran 2 i Eliterækken klarer sæsonens forventning og holder pladsen i Eliterækken til den kommende sæson.

Veteran 3 afslutter sæsonen med en oprykning til Mesterrækken, så der bliver godt gang i træningsmiljøet i den nye sæson med så mange hold placeret i toppen af holdturneringen.

Veteran 4 slutter også i toppen af sin række, og det overvejes at holdet skal laves til et stort hold i den nye sæson, baseret på den allerede pæne tilgang af nye spillere, der er i veteranafdelingen.

I +50 rækken forløb sæsonen således :

Veteran 5 i Eliterækken må nøjes med 3. pladsen, men satser på at komme stærkt igen til den nye sæson.

Veteran 6 sluttede midt i rækken og spillede de kampe som modstanderne mødte op til.

Så det må overvejes, om ikke dette hold også skal være et stort hold til den kommende sæson, da det er tæt på, at et helt hold rykker op som +50, til den kommende sæson.

Men Veteranudvalget har en god måneds tid til at få fastlagt, hvor mange og hvilke hold, der skal være i den kommende sæson, men der er ingen tvivl om, at den pæne tilgang gør, at der skal ske en udvikling i holdene i forhold til i år, hvis man vil have alle spillere i kamp.

I DGI +40 rækken forløb sæsonen således :

Igen i 2015 kan SSB smykke sig med titlen som landsmestre.

Holdet vandt for andet år i træk guld med Tuse Næs som en sikker nummer 2 og vil helt sikkert også deltage i næste sæsons kvalifikation og forhåbentlig også landsmesterskab. Desuden overvejes det at få etableret et slagkraftigt +50 hold til at lufte SSB’s image i badminton Danmark.

Ved DM for hold havde SSB både et ”+40” og et ”+50” hold med. Bedst gik det +50 holdet med en flot andenplads.

Så alt i alt kan vi konstatere, at veteranholdene i SSB har haft en ganske fornuftig sæson. Og for ikke at miste for meget styrke henover sommer og grillsæsonen, kan det oplyses at veterantræningen forsætter 2 gange ugentligt, indtil den nye sæson starter.

Der vil gennem hele sommeren være træning på følgende dage mandage fra 18.00 eller 18.30 og 2 timer frem samt på torsdage fra 20.00 til 22.00 i OJD-hallerne.

Har man lyst til at være en del af SSB’s veteraner kan man kontakte formand Ole K. Andersen og få formaliteterne i orden, så man kan træne med i dette dejlige miljø, for ikke at glemme den årlige tur til Skotland til januar, hvor der som regel er 20-30 veteraner med.

Veteraner klar til sommertræning (fest).

SSB Veteranerne






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?