Cookies
Elisa sammen med makkeren Emil Kristensen fra Slagelse.

SSB-talent holdt fanen højt

4/27/2015 9:10 AM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Jesper Melgaard
Den forgangne uge blev der afholdt den traditionelle 6-Nations-turnering, hvor de bedste U17-spillere fra Europas 6 stærkeste nationer mødes i både en individuel turnering og derefter en holdturnering. I år blev hele herligheden, som i fraværet af et egentlig EM for aldersgruppen kom til at fungere som de uofficielle europamesterskaber, afviklet i den tyske by Wesel.

SSB var repræsenteret på holdet af Elisa Melgaard, der skulle komme til at sætte sit tydelige aftryk på mesterskaberne. I den individuelle turnering lykkedes det således for Elisa, der fik sin debut i landsholdstrøjen, at sikre sig en imponerende sølvmedalje i mixed double sammen med makkeren Emil Kristensen fra Slagelse (billedet).

Det til trods for, at duoen stillede op som useedede og derfor måtte nedkæmpe en hel perlerække af seedede par på deres vej. Præstationen blev understreget af det faktum, at de to var de eneste useedede overhovedet, som nåede finalerne i samtlige fem kategorier.

Suverænt holdguld til Danmark

Holdturneringen, der blev afviklet efterfølgende, blev et bevis på Danmarks styrke på talentfronten. Det danske hold gik, med Elisa på banen i samtlige holdkampe (hvor hun bidrog med en lang række stærke præstationer i både damedouble og mixed double), ubesejrede gennem turneringen, hvor både Holland, Sverige, England, Frankrig og Tyskland blev nedlagt. 

Især kampen mod Frankrig blev en tæt affære, som ganske vidst sluttede 6-3 til Danmark men meget let kunne være tippet den anden vej. I SSB-spillerens damedouble (sammen med Cecilie Finne-Ipsen fra Værløse), var der dog ingen slinger i valsen, da et ellers ganske stærkt fransk par blev nedlagt med to gange 21-15.

Alt i alt en meget flot præstation af både Danmark (som tog fire ud af fem individuelle titler) og Elisa, som nu har en uge til at lade batterierne op, inden det næste weekend atter går løs med de individuelle danske mesterskaber i Vejen. 






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?