Cookies

Årets klubfest nærmer sig

4/21/2015 8:21 AM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Jesper Melgaard
I takt med at sæsonen nærmer sig sin afslutning, er det vanen tro også snart klubfest-tid.

I år kommer den til at foregå lørdag den 30. maj (med start kl. 15.30).

Og der er god grund til at finde festhumøret og -tøjet frem. Sæsonen 2014/15 har på mange måder været historisk flot for SSB – både når det gælder børn og voksne. En lang række oprykninger har fx sikret, at SSB næste sæson vil have hold i landet fem bedste seniorrækker, og ungdomsspillerne har både individuelt (med bl.a. to ungdomseuropamesterskaber) og som hold (senest med U15-holdets DM-guld på hjemmebane) vist, at SSB formår at samle både bredde og elite.

Mad og gang i den

Det skal naturligvis markeres med et ordentlig brag af en fest, hvor Razzer vanen tro sætter tonen som toastmaster, mens Madsens køkken sørger for de kulinariske oplevelser.

Underholdningen vil i løbet af aftenen fylde Solrød Idrætscenter med afrikansk stemning og på den måde gøre festen til et på én og samme tid traditionelt og anderledes samlingspunkt for hele klubben.

Mestermøde og kagedyst

Naturligvis vil festen også være med til at hædre de tidligere nævnte flotte præstationer på banerne og de nykårede klubmestre - de afsluttende kampe spilles på selve festdagen.

Desserten bliver også en konkurrence i sig selv i form af ”den lille kagedyst”. Her opfordres alle til at bidrage til det fælles kagebord, hvorefter der naturligvis vil være præmier til de bedste – der vurderes af den retfærdige med kvalitetsbevidste formand som dommer.

Man kan tilmelde sig kagedysten ved at sende en mail til Pia Rosengren på adressen: pia@fyrreholmen.dk

Prisen for hele herligheden er 95 kr. for årgang ’98 og yngre og 195 kr. for årgang ’97 og ældre (inklusive en lodseddel)



Så sæt kryds i kalenderen den 30. maj og glæd dig til en aften fuld af sjove oplevelser, god mad og masser af klubstemning!






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?