Cookies
Foto: Morten Engelbæk

U17 DM: Vi vandt…..

4/20/2015 4:52 PM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Stig
en masse erfaring, og så havde vi den bedste opbakning. Vi mener selv, at vi var publikums darling – det hænger måske sammen med, at det meste af publikum bag Solrøds baner, var forældre til Solrød spillerne.
Turen gik denne gang til Randers, hvor 8 spillere og 2 trænere og 13 supportere var mødt frem med godt humør. Lørdagens taktikmøde blev afholdt under morgenbuffeten på Hotel Kronjylland (den kan anbefales). Holdet kom stærkt ud af starthullerne til lørdagens første kamp mod Sønderjylland United (Team Syd). Desværre var de berømte marginaler på den forkerte side, så de tætte kampe gik til de forkerte. Det endte 4-5. En mavepuster for supporterne der hurtig lagde ansvaret for nederlaget på trænerne – for vores børn er der ikke noget galt med! Næste kamp var mod en af forhåndsfavoritterne til DM Højbjerg. Her rejste holdet sig, og det blev til et brag af en lydkulisse, med Solrøds Tsunami råb og opbakning ud over det sædvanlige. Spillet på banen levede op til lyden, flot spil, mange 3-sættere og udfordring af Højbjergs stjerner. Desværre blev det til et 7-2 nederlag, men med lidt mere held ville gejsten på og udenfor banen have ført til et par kampe mere til Solrød. Der blev kæmpet af alle og flere af vore spillere ramte deres topniveau.
Efter er at have spist en stakkels restauratør ud af buffeten lørdag aften, var der igen søndag taktikmøde under den berømte morgenbuffet. Holdet blev sat op til først kamp søndag mod Roskilde. Oplægget var: Vi aldrig har tabt til Roskilde i Jylland. Kampens start blev noget forsinket, idet SSB’s darlings først skulle igennem en serie af kampråb, danse og ko-klokke performance, førend kampen kunne gå i gang. Efter 9 kampe viste det sig at oplægget stadig holder stik – vi fik dem med en sejr på 5-4. Sidste kamp mod Kolding skulle vise sig at blive endnu en gyser. Desværre tabte vi til sidst i 3 sæt i den afgørende double og dermed holdkampen 4-5. samlet rækker det til en 8. plads til DM og det er ok resultat særligt fordi der spillet og kæmpet godt.    
Mens resten af Familien Danmark kunne møde op på arbejde mandag morgen med røde næser efter solbadning, kunne vi se tilbage på minderne fra en dejlig weekend indendørs i det jyske. Tak til alle for en god tur og et godt arrangement.    





 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?