Cookies

Solrød Strand 2 knuste Hillerød

3/26/2015 8:34 AM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Thomas Jakobsen

Solrød Strand 2 knuste Hillerød

 

Søndag d. 22. marts drog SSB 2 til Nordsjælland for at spille mod Hillerød. En kamp der gerne skulle sikre Solrød endnu en sæson i 1. division.

Holdet mødtes hos Maja, som havde disket op med adskillige lækkerier, ikke mindst nogle fantastiske laksetærter!

Vel ankommet til Hillerød Hallen  - som tydeligvis havde glemt at tænde for varmen -  blev der talt om kampens betydning og at holdet selv kunne afgøre den videre skæbne. Som udgangspunkt var det sæsonens sidste holdkamp, men det kunne risikeres at holdet skulle ud i en altafgørende nedrykningskamp, hvis Odense 2 passerede Solrød i tabellen. (Årsagen til dette er, at der ikke må være flere end fire 2. hold i 1. division) Hele holdet var tydeligvis meget opsat på at afgøre det denne søndag og sikre endnu et år i 1. division. Samtidig var der også den motivation, at en sejr meget vel kunne betyde at holdet ville slutte på 2. pladsen. Stemningen i truppen var god og den blev endnu bedre da beskeden om at 4. holdet havde vundet 11 – 2 og dermed sikret sig 1. pladsen i kvalifikationen til 3. division med maksimumpoint! Imponerende!

 

1. runde blev meget spændende og en overgang så det ud til at Hillerød muligvis kunne vinde 3 af de 4 kampe! Heldigvis viste Solrød spillerne at de var de stærkeste når det virkelig galt. Begge mixer blev vundet med henholdsvis Joan/Theodor og Maja/Mads og 1. DS med Sandra. Mens Christina måtte se sig slået i 3 sæt.

De fire HS udviklede sig på stort set samme måde, hvor de tilrejsende måtte slide hårdt for sejrene. Også denne runde blev vundet 3 – 1 af Solrød. Kun 2. herresingle med Felix tabte i 3 sæt. De øvrige HS vandt. 1. HS: Jacob  -  3. HS: Simon  -  4. HS: Filip.

De to DD var hurtigt overstået. Solrøds piger var gangske enkelt langt bedre end deres modstandere. Eller måske mere betegnende: Deres vilje til at vinde var klart bedre! 1. DD: Joan/Maja. 2. DD: Christina/Sandra.

Dermed havde udeholdet sikret sig alle 3 point. Alligevel viste de 6 herrer god motivation og godt spil og sikrede yderligere 2 kampe ved 1. og 2. HD  -  henholdsvis Filip/Theodor og Simon/Mads. Felix og Jacob tabte denne gang deres 3. HD.

Dermed vandt Solrød 10 – 3, nappede 3 point, sørgede for 2. pladsen i 1. division, sikrede status som 1. divisions hold i den kommende sæson og gav plads til 3. holdet i 2. division og 4. holdet i 3. division! FREMRAGENDE!

Fidusbamsen gik meget fortjent til Joan.

 

Dermed sluttede sæsonen fantastisk for klubben, men også for 2. holdet, som undervejs havde lidt problemer. Generelt har det været en noget ustabil sæson, med både skuffende nederlag og fremragende sejre.

Holdet har altid haft det svært vest for Storebælt. Denne sæson var ingen undtagelse hvor alle kampe er blevet tabt! Det skal blive bedre i næste sæson. Gad vide hvordan vi får overtalt de jyske hold til, at de skal spille deres hjemmekampe på Sjælland!? Vi kan måske true dem med, at vi ellers vil lægge alle vores hjemmekampe i Malmø! Halvdelen af holdet kommer alligevel derfra! Foreløbig må vi se hvad Badminton Danmark siger til vores ansøgning om at få lov til at lægge én enkelt af vores hjemmekampe i Malmø i sæsonen 2015/2016!?

Der har i denne sæson været 20 forskellige spillere på 2. holdet. Måske det har bidraget til at det har været en svingende sæson. Den ustabile sæson taget i betragtning, må det siges at være ret flot at slutte på en 2. plads i 1. division. Spillerne har i den grad vist, at når det virkelig gælder og man står med ryggen mod muren, er de i stand til at levere varen og tage de nødvendige sejre. Det er stærkt og en vigtig egenskab!

Simon og Felix er de eneste, der har spillet samtlige 12 holdkampe for 2. holdet. Felix og Filip er dem der har vundet flest kampe for 2. holdet. (15 kampe hver)

Som sædvanlig blev der efter sidste holdkamp stemt om årets spiller på 2. holdet. Denne afstemning vandt Felix meget fortjent!

 

Ser frem til sæsonen 2015/2016, hvor vi må kræve, at enten skal de jyske hold spille deres hjemmekampe på Sjælland eller også skal Storebælt flyttes over på den anden side af Jylland, så holdet stadig spiller øst for Storebælt, selv om kampen bliver spillet i Ålborg!

 

 

 

 

 

 






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?