Cookies

Tredobbelt oprykning for seniorer

3/26/2015 8:23 AM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Jesper Melgaard
Ambitionerne for seniorafdelingen var store, inden sæsonen gik i gang. Målet var oprykning for klubbens bedste hold for at sikre spillerne mulighed for hele tiden at blive udfordret og testet mod tilpas stærke modstandere.

Men selvom det på forhånd så svært ud, er det lykkedes at overgå alle forventninger. Klubbens seniorhold har fra 3. division til serie 2 domineret deres respektive rækker og hele sæsonen været med i kampen op oprykningspladserne.

Skulle kabalen gå op, ville det dog kræve, at 3. holdet vandt deres afgørende oprykningskamp på lørdag. Lykkedes det ikke, ville det blokere for de øvrige holds oprykning, da den samme klub ikke kan have to hold i samme række.

Modstandere trak sig

I ugens løb stod det så klart, at missionen var lykkedes - endda uden at så meget som en eneste fjerbold var blevet sendt over nettet. Oprykningerne blev nemlig en realitet, da 3. holdets modstandere fra Brønderslev trak sig fra opgøret, hvorefter SSB blev erklæret for vindere (og oprykkere) uden kamp.

Dermed kan 3. holdet den kommende sæson igen tørne ud i 2. division efter kun en enkelt sæson i den lavere række. Deres plads i 3. division overtages så af 4. holdet, der helt suverænt sikrede sig oprykning som vindere af slutspillet, mens 5. holdet tager en spring op i danmarksserien. 

Dermed vil SSB, efter 2. holdets overlevelse i 1. division have et hold i hver af landets fem bedste rækker, når næste sæson går i gang efter sommerferien. En helt unik præstation, der giver masser af udviklingsmuligheder for både klubbens garvede og unge seniorspillere.

Som en ekstra bonus kan det også nævnes, at klubbens 6. hold ligeledes formåede at sikre sig oprykning, så de næste sæson er at finde i serie 1.

Stort tillykke til alle holdene med de suveræne præstationer!





 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?