Cookies
Foto: Erik Madsen

Referat 2. holdet

2/23/2015 8:30 PM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Rickard

Referat från de två inledande kamperna för 2:a holdet i slutspelet.

 

3 poäng efter kamperna mot Lilleröd och Vaerlöse

Lilleröd-Solröd

Slutspelet startade med en udekamp mot Lilleröd i nedrykningspuljen.

En kamp som visade sig skulle bli mycket jämn. Kampen gick lite upp och ner och efter en stark start från Lilleröd är ställningen 1-4. Men vi står upp och visar en bra kämpamoral och inför sista rundan med 3 Herrdubblar är det helt jämt, 5-5! Samtliga herrdubblar går till 3 set där vi till slut vinner två av dem. Ett slutresultat där vi vinner med 7-6 och två friska poäng ses som ett gott resultat.

 

Solröd-Vaerlöse

 

Kamp 2 i slutspelet var också en intressant kamp. 3 poäng att spela för i en otroligt jämn pulje, en kamp om vilket hold som är det bästa 2:a holdet i Danmark var några saker vi försökte ta fram som motivation innan kampen. Återigen fick vi en dålig start och efter de första 4 kamperna var ställningen 0-4! En lång uppförsbacke för att ta poäng men återigen visar vi att vi kämpar vidare. I denna kamp var det drengarna som visade vägen och stod för vinsterna. Vi vinner 3 av 4 Herrsinglar och vi vinner 3 Herrdubblar. Ett slutresultat med 6-7 var ok efter den starten vi fick men jag hade hoppats på en vinst! Här vill jag lyfta fram Jeppe Bay som gör debut i Div 1 och vinner sina två kamper efter fint spel!

 

En spännande fortsättning följer och imorgon 24/2 är det återigen kamp, denna gång på udebana mot Odense. Kom igen Solröd 2, sist vann vi med 13-0 och kan vi återupprepa det så hade det varit fint ;) Jag tror på seger igen J

 

Rickard

 






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?