Cookies
Kage fra Bager-Svend, øl, vand og lækkerier - hvad mere kan man ønske sig?

En weekend for debut og comeback

2/22/2015 7:55 PM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Phillip Ørbæk
De største stjerner viser sit sande ansigt i nødens stund. Intet mindre var tilfældet for 3. holdet i weekendens kamp. Flere afbud havde givet anledning til store bekymringer før 2. runde i slutspillet - bekymringer som blev gjort til skamme.

Med en knusende 11-2 sejr over Lillerød i hangaren beviste 3. holdet at de er gjort af noget særligt. I overlegen stil spillede de en sikker sejr hjem, og den suveræne stil fra efteråret fortsætter i det nye år. Med 2 runder igen kan det konstateres, at 3. holdet har lagt sig i en favorable position til at tage en af pladserne i næste sæsons 2. division.

Du kan se stillingen her

I kampen blev det tid til comeback fra skribenten, debut til en ny generation af farlige Arly’er og Michael Razz var på plads – denne gang i rollen som coach.

Næste runde, om 2 uger, tager 3. holdet et smut mod det københavnske, hvor et formstærkt KBK hold venter. Det lader til at blive sæsonens, indtil videre, største udfordring, hvor alle mand skal være klar hvis 3 point skal sikres. Så husk at sætte kryds i kalenderen, og kom ud og støt holdet.

/Phillip Ørbæk





 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?