Cookies
Sandra-Maria stod for SSB's enlige sejr.

Ligaholdet faldt med ære

2/4/2015 5:45 PM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Jesper Melgaard
DM-kvartfinalerne blev som ventet endestationen for SSB's ligahold.

Det blev en realitet efter et 1-3-nederlag i den anden kamp mod de regerende sølvvindere fra Skovshoved. Efter det knebne 2-4-resultat i Solrød Idrætscenter i torsdags, så det nærmest ud til at blive en umulig opgave for solrødderne at kvalificere sig til semifinalerne.

Alligevel blev der fightet flot for sagen mod et Skovshoved-hold, der har stjernespillere på de fleste pladser. I 1. herresingle var Emil Holst oppe mod Jan Ø. Jørgensen. En kamp, der nok blev noget tættere, end hjemmebanepublikummet havde håbet på. I sidste ende var det dog Skovshoved-spilleren, der kunne sikre sig sejren efter fire intense sæt.

Fire sæt blev det også til i damesinglen, hvor der dog i sidste ende var mindre tvivl om udfaldet, da Sandra-Maria Jensen (billedet) ligesom i den første kvartfinale udmanøvrerede Skovshoveds Natalia Koch Rohde.

DD igen tæt på

I den første kvartfinale var Lena Grebak og Maria Helsbøl snublende tæt på at vinde damedoublen. Den historie gentog sig desværre i Skovshoved, hvor SSB'erne, trods en sætføring på 2-1 endnu en gang måtte se sig slået med 12-10 i det femte og afgørende sæt.

Og da Mads Conrad-Petersen og Carsten Mogensen samtidig snuppede tre sæt i træk med cifrene 11-7 mod Solrød-duoen Theis Christiansen og Filip Myhren, var kvartfinalen afgjort.

Solrød-truppen kan nu begynde forberedelserne til næste sæson. Men inden da venter de individuelle danmarksmesterskaber, hvor vi kan håbe, at flere af spillerne vil markere sig hele vejen frem mod de afgørende medaljekampe.





 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?