Cookies

SSB bed fra sig i første DM-kvartfinale

1/29/2015 1:55 PM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Jesper Melgaard
Det lignede på forhånd en umulig opgave, da Solrød torsdag aften tog imod sidste års sølvvindere fra Skovshoved i den første af to kvartfinaler i badmintonligaen.

Og det startede da heller ikke for lovende, da Rasmus Fladberg i 1. herresingle måtte give fortabt i tre hurtige sæt mod en veloplagt Jan Ø. Jørgensen.

Så var der mere kamp om det i 2. herresingle, hvor Emil Holst var oppe mod Skovshoveds Christian Lind Thomsen. Det blev et både tæt og til tider også ganske velspillet opgør, hvor de to spillere skiftedes til at have styringen. I sidste ende var det dog Emil Holst, der var køligst på de afgørende bolde, og han sikrede sig sejren i fire sæt. 1-1 i holdkampen.

Herredouble på overarbejde

I herredouble var de to unge SSB’ere, Filip Myhren og Theis Christiansen på forhånd ikke levnet mange chancer mod Skovshoveds to topnavne, Mads Conrad-Petersen og Carsten Mogensen. Og forudsigelserne kom da også til at holde stik. Tre sæt, som symptomatisk for hele kampen blev afsluttet med en netruller fra Carsten Mogensen, og så var Skovshoved atter foran i holdkampen.

Derfor var det op til Sandra-Maria Jensen, som i en skadet Mia Blichfeldts fravær, skulle sørge for at bringe SSB ind i kampen igen. Det begyndte da også godt i kampen mod Natalia Koch Rohde, hvor hjemmebanefavoritten tog et tæt første sæt. Det gav tilsyneladende ro på både nerver og spil, og de to næste sæt blev kørt sikkert hjem. 2-2.

Doubler kæmpede forgæves

I damedouble har Skovshoved denne sæson lokket Danmarks tidligere stjernespiller, Tine Baun ind på det grønne underlag. Hun mødte, sammen med Emelie Fabbeke, hjemmeholdes Lena Grebak og Maria Helsbøl i en kamp, hvor rutinen ikke fornægtede sig. I en temmelig ensidig start, hvor det aldrig for alvor lykkedes Solrød-spillerne at få fat, var det den blåklædte Skovshoved-duo, der hurtigt tog første sæt med 11-3.

Det vækkede tilsyneladende Solrød-spillerne, der tog andet sæt med 11-9 og tredje med 11-8, inden Skovshoved-parret atter fik vendt kampen og snuppede fjerde med 11-8. Femte sæt blev et drama af dimensioner med både fantastiske dueller og afgørende dommerkendelser. SSB’erne nåede endda at misse en matchbold, inden Skovshoved-parret kunne juble over sejren på 12-10. 

Samtidig skulle Theodor Johansen og Amanda Madsen forsøge at gøre det umulige i mixed doublen mod Joachim Fisher og Julie Houmann. Men trods fantastisk fight var det i sidste ende rutinen, der sejrede i fire sæt og dermed 4-2 til Skovshoved i holdkampen.

Tilfreds træner – trods alt

At det blev til det vel nok forventede nederlag kunne ikke ændre helhedsindtrykket af en kamp, hvor Solrød spillerne fightede flot for sagen mod en meget stærk modstander.

- Vi spiller en super holdkamp i en rigtig fed kulisse. Vi kan godt mærke, at den nerve og spænding, der måske mangler lidt i grundspillet, den er der i dag. Vi troede på 3-3 og planen er så tæt på at lykkes, at det er virkelig ærgerligt, at vi ikke lige får de sidste point. Men holdet fortjener en stor ros. De formår at få tæt på det maksimale ud af en kamp mod et hold, der har verdensstjerner på mange af pladserne, lød vurderingen fra træner Jakob Poulsen.

Der skal nu noget nær et mirakel til, hvis Solrød vil gøre sig håb om en plads i semifinalen. Det vil således kræve en sejr i den anden kvartfinale, som spilles tirsdag den 3. februar på udebane i Skovshoved.

- Der er ikke noget, der er umuligt, men lad os bare sige, at tingene virkelig skal gå op i en højere enhed, hvis vi skal vinde. Men igen er målet, ligesom i dag at presse dem hele vejen. Og så er sæsonen jo langtfra slut. Vi har flere af vores andre hold, der kæmper om både op- og nedrykning i deres rækker. Der er stadig masser af spændende kampe forude, sagde Jakob Poulsen.



SSB-Skovshoved – DM-kvartfinale:


1. herresingle:
Rasmus Fladberg mod Jan Ø. Jørgensen
7-11, 8-11, 3-11

2. herresingle:
Emil Holst mod Christian Lind Thomsen
11-7, 2-11, 11-7, 11-8

Herredouble:
Filip Myren og Theis Christiansen mod Mads Conrad-Petersen og Carsten Mogensen
4-11, 6-11, 6-11

Damesingle:
Sandra-Maria Jensen og Natalia Koch Rohde
11-9, 11-7, 11-5

Damedouble:
Lena Grebak og Maria Helsbøl mod Emelie Fabbeke og Tine Baun
3-11, 11-9, 11-8, 8-11, 10-12

Mixed double:
Theodor Johansen og Amanda Madsen mod Joachim Fischer og Julie Houmann
5-11, 11-9, 2-11, 10-12





 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?