Cookies

Aalborg Vs Solrød Strand 2

1/26/2015 11:34 AM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Simon G.

Aalborg Vs Solrød Strand 2

 

Bedre sent end aldrig ;-)

Så her kommer det altså, det i alle har ventet så spændt på. Som små børn der glæder sig til at pakke gaver op til juleaften ;-)

Tirsdag d. 13 Januar, skulle det unge mandskab ( ja altså vi havde jo også Tina og Chris med) til det mørke Jylland for at spille en sværd udebanekamp mod Aalborg.

Forinden vidste vi, at vi stod med mulighederne for at slutte som 2´er i puljen, hvilket klart var en motivationsfaktor for holdet. Men samtidig kunne et nederlag uden point også betyde at vi kom til at slutte som nummer 5, og derfor ville vi sætte os i en presset situation til nedrykningsspillet.

Vi drog fra Solrød omkring kl. 12, eftersom mulighederne for fly, tog eller færge ikke flaskede sig i forhold til holdkampen. Altså den første modgang havde dermed ramt holdet, og må desværre være ærlig og sige at det ikke blev den sidste. Så vi måtte kører i biler derop.

Vi vidste på forhånd at hallen, var en sværd hal at spille i, og det gjorde det ikke nemmere, eftersom som at de havde holdt åbent hus for landmænd, grise, køer og andre landbrugskvæg, så der var efterladenskaber i form af halm og andet lækkert, som gjorde banerne yderst funktionelle at spille på.

Så kan jeg desværre ikke finde på flere dårlig undskyldninger. Det samlede resultat på tavlen lyver desværre ikke. Vi måtte se os slået til et bedre hold på dagen. Kampen endte 7-6 til Aalborg.

Dette betyder derfor også at vi slutter som nummer 5 i grundspillet, som samtidig også resulterer i at vi kommer i nedtykningsspillet fra 1 div med 3 point.

Så fra nu af tæller hvert et point på kontoen, da det ikke skal være nogen hemmelighed, at vi har sat os selv lidt i en presset situation i forhold til sidste år, hvor vi kom i slutspillet med max point.

 

Resultater fra kampen kan ses på nedenstående link, ydermere kan stillingen fra nedrykningspuljen ses på linket derunder.

http://badmintonpeople.dk/DBF/HoldTurnering/Stilling/#5,2014,4297,1,1,,144579,39,

 

http://badmintonpeople.dk/DBF/HoldTurnering/Stilling/#2,2014,5227,1,,,,39,

 

Peace out

G

 






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?