Cookies

Talentfulde børn samlet til Badminton på Toppen

1/5/2015 3:33 PM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Kenneth Højlund
50 glade børn i alderen fra 7 til 13 år var i weekenden samlet til stævne i Solrød Idrætscenter. I samarbejde med Badminton Danmark satser Solrød Strand Badmintonklub og klubberne i Greve – Tune – Karlslunde og Havdrup på, i fællesskab at fastholde vores nyeste medlemmer i sporten.

Formålet er, både at forældre og børn bliver ”suget ind” og fastholdt i den spændende verden som badminton tilbyder. Indtil videre har det være en stor succes, og børnene spiller kampe af 7 minutters varighed, så de får mødt mange modstandere i løbet af dagen. Forældrene bliver orienteret om reglerne i badminton, og bliver dermed fra starten en del af deres børns idræt.

Ligeledes deltog Linda Nielsen fra Badminton Danmark med foredrag for forældrene om hvorledes børn bliver tilmeldt turneringer, og svarede på en masse praktiske spørgsmål om badminton. En af de helt fantastiske ting ved badminton er, at drenge og piger spiller og træner sammen i alle årgangene, hvilket giver et stærkt fællesskab igennem deres opvækst. Døgn Netto på Solrød Strandvej var flinke sponsorer og sørgede for frugt og kager til de mange glade, men også trætte børn, der forlod hallen sidst på eftermiddagen.
 
Med venlig hilsen
 
Kenneth Højlund
Ungdomsformand i Solrød Strand Badmintonklub.
Tlf. 20421689





 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?