Cookies

Skovshoved venter i DM-kvartfinalerne

12/28/2014 6:30 PM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Jesper Melgaard
SSB kommer på hårdt arbejde i kvartfinalen i årets badmintonliga.

Det står således nu klart, at modstanderne i de to kampe, der afvikles den 29. januar og 3. februar, bliver ingen ringere end sidste års sølvvindere fra Skovshoved.

Og selv om det unægtelig bliver en hård nød at knække for det unge Solrød-mandskab, så er træner Jakob Poulsen ganske godt tilfreds.

- Jeg synes, vi står rimelig fornuftigt i flere af kampene mod Skovshoved. Men vi kommer ikke udenom, at de naturligvis er store favoritter, selv om jeg da tror, vi har en større chance for at skabe sensationen mod dem, end det ville have været tilfældet mod et par af de andre DM-favoritter, siger han.

Glad for hjemmebane

Som noget nyt bliver kvartfinalerne afgjort over to kampe på henholdsvis ude og hjemmebane, hvorefter den samlede vinder (og dermed semifinalist) findes. Står de to hold lige efter de to opgør, afgøres det hele i et golden set. 

SSB har hjemmebane i den første kamp, torsdag den 29. januar kl. 19.00 i Solrød Idrætscenter. Et faktum, som glæder Jakob Poulsen.

- Jeg håber, vi kan trække rigtig mange tilskuere i hallen og skabe den fantastiske stemning, som SSB er blevet kendt for. Når jeg tænker på, at vi var i stand til at samle 600 mennesker til en grundspilskamp mod Greve, så kan en DM-kvartfinale på hjemmebane mod de regerende sølvvindere næsten kun blive endnu større, forudser han.

Stjerner mod talenter

Skovshoved har oprustet kraftigt de seneste sæsoner og kan i dag mønstre et hold med nogle af landets største badmintonstjerner. Det gælder især navne som Joachim Fischer, Carsten Mogensen, Julie Houmann og Mads Conrad-Petersen.

Overfor dem står Solrøds talenter, der flere gange har vist sig som en stærk enhed, når spillet kører. For eksempel var solrødderne de eneste, som i årets grundspil formåede at vinde over et andet tophold, Aarhus AB.

- Det er helt sikkert nogle virkelig stærke navne, Skovshoved kan skrive på holdkortet, og selv i de kampe, hvor vi står stærkest, kan vi ikke føle os sikre på at vinde. I de øvrige kampe skal der noget helt specielt til, hvis vi skal sikre os sejren, men der håber jeg, at publikum på hjemmebanen kan være med til at løfte os, som de har gjort det tidligere, siger Jakob Poulsen.

De to kvartfinaler:

Torsdag den 29. januar kl. 19.00 i Solrød Idrætscenter
Tirsdag den 2. februar kl. 19.00 i Skovshoved

Disse hold mødes i DM-kvartfinalerne:

Solrød Strand Badmintonklub mod Skovshoved
Team Skælskør-Slagelse mod Gentofte
Aarhus AB mod Værløse
Greve mod Odense OBK






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?