Cookies
Der var godt fyldt op i SIC til ligakampen mod Greve.

Ærefuldt nederlag til Greve

12/11/2014 9:17 PM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Jesper Melgaard
Cirka 600 tilskuere var mødt op til det klassiske lokalopgør mellem SSB og Greve, da de to hold tørnede sammen i den sidste runde i badmintonligaens grundspil torsdag aften.

På papiret var der lagt op til et tæt slag mellem to hold, der lå tæt på hinanden i tabellen, men hjemmeholdet var hårdt ramt af skader i blandt andet herredouble og -single. 

Alligevel endte første kamprunde med en sejr til hver. I 1. herresingle var Emil Holst tilbage i vanlig stil efter lidt svingende præstationer i de seneste par holdkampe. Uden de store svinkeærinder udmanøvrerede han Greves Joachim Persson i tre sæt. Og da damedoublen samtidig gik til Greve-duoen Rikke Søby Hansen og Kamilla Rytter Juhl med tre endnu mere sikre sæt mod hjemmeholdets Maria Helsbøl og Lena Grebak, var man lige vidt.

1-1 efter første kamprunde.

Hård duel i herredouble

I anden herresingle skulle Jacob Nilsson for anden kamp i træk overtage arbejdet for en stadig skadet Rasmus Fladberg. Trods en flot indsats i første sæt, lykkedes det dog ikke den lokale svensker at holde ved i kampen mod Ka Long Angus Ng, som kunne bringe Greve foran 2-1 i holdkampen med en firesætssejr.

Der var også hård kamp om pointene på banen ved siden af, hvor herredoublen mellem Solrøds Theis Christiansen og Steve Olsen, der var blevet indkaldt som reserve med tre timers varsel, og gæsternes Jacco Arends og Rasmus Mangor Andersen udviklede sig til en hård og tæt duel.

Til trods for at de langt fra er sammenspillede som ligapar, var det alligevel Solrød-parret, der, efter en både flot og disciplineret indsats, tog sejren i fire sæt. En flot debut til Steve.

2-2 efter anden kamprunde.

Mia fik første nederlag

Spændingen var dermed intakt inden de sidste to kampe.

I mixed doublen var Theodor Johansen og Amanda Madsen oppe mod overmagten i form af gæsternes Mikkel Delbo Larsen og Christinna Pedersen. En kamp, Greve-parret hev hjem i tre sæt.

Dermed var det op til SSB-talentet Mia Blichfeldt at kæmpe for en udligning i hendes kamp mod Greves rutinerede canadier, Michelle Li. Rutinen fornægtede sig dog ikke i en kamp, der aldrig for alvor blev spændende. Greve-sejr med 3-0 i sæt og 4-2 i holdkampen.

Alligevel var det en rimelig tilfreds træner, Jakob Poulsen, som kunne se tilbage på en kamp, hvor hans reservespækkede mandskab havde bidt godt fra sig.

- Med de afbud, vi havde, havde jeg frygtet en regulær afklapsning. Men jeg synes, at især HD gør det hamrende godt. Steve går ind med tre timers varsel og går ind og spiller så gode en kamp, det er ret imponerende, sagde han og uddybede:

- Det var på den ene side sæsonens vigtigste kamp, fordi vi vidste, der ville blive tale om en virkelig flot kulisse. Men samtidig så havde den reelt kun kosmetisk betydning for stillingen i tabellen. Alle kæmper med alt hvad de har, men Greve havde bare et bedre hold i dag. Jeg synes dog, vi har sendt et signal om til de øvrige hold om, at vi ikke bliver sjove at møde i en kvartfinale, og nu må vi så vente og se, hvem modstanderne bliver.

Kvartfinalerne venter i starten af det nye år, hvor det altså endnu ikke ligger klart, hvem SSB’s modstander bliver.


SSB mod Greve

Holdkamp – kampresultater:
1. HS:
Emil Holst mod Joachim Persson
11-9, 12-10, 11-5

DD:
Maria Helsbøl og Lena Grebak mod Rikke Søby Hansen og Kamilla Rytter Juhl
9-11, 5-11, 7-11

2. HS:
Jacob Nilsson mod Ka Long Angus Ng
11-5, 2-11, 3-11, 5-11

HD:
Theis Christiansen og Steve Olsen mod Jacco Arends og Rasmus Mangor Andersen
11-6, 12-10, 4-11, 11-5

MD:
Theodor Johansen og Amanda Madsen mod Mikel Delbo Larsen og Christinna Pedersen
7-11, 5-11, 7-11

DS:
Mia Blichfeldt mod Michelle Li
7-11, 4-11, 6-11







 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?