Cookies

Solid 8-5 sejr til 4. holdet i top opgør

12/10/2014 10:26 AM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Preben Nørgaard

En bund solid indsats med visse skønhedspletter. Sådan kan man beskrive 4. holdet indsat i topkampen mod Herlev.  En danmarksserie kamp med to rigtig gode hold fik vist et flot danmarksserie niveau. Og det var endda uden doping. Holdet består af en god blanding af unge fremadstormende spillere og så en lille håndfuld rutinerede rollemodeller, der altid går forrest, når vejen skal vises. Dagens 8-5 sejr var ingen undtagelse.

På plussiden kan nævnes at vi vinder 5 ud af 6 singler. Kun Rasmus taber mod en svensk komet og det må siges at være helt i orden. De 5 andre singler leverer et solidt stykke arbejde, hvor der intet er overladt til tilfældighederne.  Würtz var tilbage i gear og leverede to gode præstationer. Vi kan bedst lide hans humør når han har vundet. De 3 herredoubler leverer en solid indsats med en god gejst og indsats hele vejen igennem.

På minussiden så skal vores piger ikke have meget ros for deres damedoubler. Her savnede vi gejst, mod og parathed mod to middelmådige damedoubler fra Herlev.

Men alt i alt en holdkamp, hvor der blev vist man skal regne med SSB 4 når oprykningsspillet til 3. division går i gang. Holdets bredde og homogenitet bliver svært at hamle op med.

Ørle løb meget fortjent med ”krydssmadder” efter to gode kampe.

Vores norske ven Magnus Christensen havde glemt ”efter kampen kage” Magnus du får det gule kort og så afregner vi til julefrokosten!

Sidste kamp i grundspillet bliver mod Holbæk 3. Her skal vi bruge point for at være sikker på at vinde grundspillet. Det bliver 10. januar. Vi glæder os.

Link til resultater i detaljer >>






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?