Cookies

Kanonindsats af 2. holdet

12/10/2014 9:22 AM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Jakob Poulsen

Sidste holdkamp i dette kalenderår for SSB’s 2. hold var på udebane mod topholdet KMB 2010. Begge hold var ramt af et par afbud, som i et eller andet omfang havde spoleret holdenes forberedelser op til kampen. Afbuddene fik dog på ingen måde indflydelse på Solrød-mandskabets indsats, for holdet leverede i særklasse sæsonens bedste præstation. Selv ved et nostalgisk tilbageblik i historiebøgerne kunne hverken undertegnede eller statistikkens mester holdleder Thomas Jakobsen erindre at have været vidende til en mere fuldbyrdet holdpræstation. Slutresultatet på dagens kamp blev 10-3 til Solrød, der efter en lidt famlende start på sæsonen nu for alvor har fundet melodien.

Baggrunden for det flotte resultat skal I ikke snydes for, for der var tale om en blanding af held, fremragende spil og god gejst på holdet hele vejen igennem.

Holdkampen blev spillet på 4 baner:

1.runde bestod af de to mixdoubler og to damesingler. Christina Andersen var flyvende i første damesingle og kunne i sikker stil bringe Solrød foran 1-0. Afgørelsen i de tre andre opgør skulle alle findes i tre nervepirrende sæt. Desværre måtte debutanten Johanna Magnusson se sig slået efter tre tætte sæt, hvor den manglende rutine selvfølgelig havde en betydning til sidst. Til gengæld var det overraskende at begge mix’er trak sig sejrrigt ud af deres opgør, i en disciplin hvor KMB har for vane ikke at give ved dørene. Dermed var stillingen efter 1. runde 3-1 til Solrød.

2. runde var de 4 herresingler. På papiret fire meget jævnbyrdige opgør, men Solrød-drengene spillede fantastisk, hvilket betød at Jacob, Simon, Felix og Steve alle vandt deres opgør. Steve mødte den tidligere Solrød-spiller Casper Nørsø, der desværre måtte trække sig med en skade. Synd for Casper, der har været hårdt ramt på den front over de sidste år. Værd at nævne er også Simon måtte igennem en lang kamp inden han havde nedlagt sin navnebror efter ombolde i tredje sæt. Resultattavlen viste nu 1-7 – man troede næsten det var løgn.

3. runde var damedouble. I første damedouble har KMB rækkens med afstand stærkeste par i skikkelse af de tidligere topspillere Mette Schjolager og Pernille Harder. Joan og Chris bed godt fra sig, men en sejr til KMB kunne de dog ikke forhindre. Derimod formåede Johanna og Maja at vinde 2. dd og dermed var stillingen inden herredoublerne 8-2 til SSB. Vildt!!!

4. runde består normalt af tre kampe, men grundet Nørsøs skade trak KMB sig fra 2. herredouble. Steve og Filip spillede enestående godt i første herredouble og vandt relativ sikkert over en stærk modstander. Dermed var det kun kosmetisk at Jacob og Felix tabte 3. herredouble i to tætte sæt.

En flot 10-3 sejr var i hus. Selv ikke den mest naive Solrød-supporter havde troet på det resultat. Hvis bare dele af de takter, der blev vist i dagens kamp tages med videre efter nytår, så ser det lovende ud

Link til resultaterne i detaljer

/Jakob Poulsen.






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?