Cookies

Ærgerligt liganederlag mod Gentofte

12/8/2014 9:36 PM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Jesper Melgaard

Der findes ingen lette kampe i årets badmintonliga.

Det blev med al tydelighed understreget, da SSB mandag aften var på besøg hos Gentofte. En kamp, hvor Solrød-spillerne på forhånd måtte påtage sig en lille favoritrolle mod en modstander, der frister en tilværelse i bunden af tabellen.

Det skulle dog hurtigt vise sig at blive sværere end som så.

Ganske vidst lagde mixed doublen med Niclas Nøhr og Lena Grebak ud i fin stil med at udradere hjemmeholdets Frederik Colberg og Ida Købke i tre sæt. Men da Sandra-Maria Jensen og tilbagevendte Maria Helsbøl kort efter tabte deres damedouble i fire sæt mod den stærke Gentofte-duo Marie Røpke og Line Kruse, var holdene lige vidt.

1-1 efter første runde.

 

Jævnbyrdigheden fortsatte

Derefter var det Mia Blichfeldt, som skulle forsøge at fastholde sin status som ubesejret i ligaen i damesinglen mod Gentoftes Louise Grimm Hansen. Og det lykkedes med manér i en tresætssejr, hvor der kun i det sidste sæt var en smule spænding om udfaldet.

Også herredoublen endte med en tresætssejr, men denne gang desværre til hjemmeholdet, da Theis Christiansen og Theodor Johansen måtte give fortabt i kampen mod David Daugaard og Mathias Christiansen i et opgør, hvor Solrød-parret aldrig for alvor truede deres modstandere.

2-2 efter anden runde.

 

Herresingler delte

Det var nu op til de to herresingler at afgøre holdkampen.

I 2. herresingle havde Solrød afbud fra Rasmus Fladberg, som blev skadet i den seneste holdkamp mod Odense og endnu ikke var kampklar. I stedet gik Jacob Nilsson på banen mod Joshua Eipe, og det gjorde han med stil i en kamp, hvor han efter at have vundet de to første sæt ellers så ud til at miste momentum, inden han med hiv og sving snuppede fjerde sæt og sejren.

Også Emil Holst i 1. herresingle kom godt fra start i hans kamp mod Scott Evans og vandt første sæt. Derefter kom der dog voldsomt grus i maskineriet. Hjemmefavoritten kunne snuppe de to næste sæt og så med føringer på både 4-0 og 8-5 ud til at cruise mod sejren i fjerde, indtil det igen lykkedes for Emil Holst at hive sig op ved hårrødderne og snuppe sættet med 12-10.  I femte sæt var det dog igen Scott Evans, der tog initiativet, og denne gang lykkedes det ikke for Emil Holst at slå igen, 11-7 til Gentoft-spilleren og de to hold skulle ud i golden set for at finde vinderen af holdkampen.

3-3 efter tredje runde.

 

Herredouble tabte slaget

Afgørelsen skulle findes i et enkelt sæt i herredouble, hvor Emil Holst atter måtte på banen, denne gang sammen med Niclas Nøhr, mens Gentofte igen stillede op med David Daugaard og Mathias Christiansen.

Og igen var det Gentofte-parret, der var stærkest efter en tæt duel. 12-10 til hjemmeholdet, som dermed også snuppede sejren i holdkampen.

Allerede på torsdag får SSB-spillerne dog mulighed for at rejse sig igen, når Greve kommer på besøg kl. 19 til lokalbrag i Solrød Idrætscenter.

 

Kampresultat:

Gentofte – SSB

MD:

Frederik Colberg og Ida Købke mod Niclas Nøhr og Lena Grebak

6-11, 6-11, 3-11

 

DD:

Marie Røpke og Line Kruse mod Sandra-Maria Jensen og Maria Helsbøl

9-11, 11-7, 11-4, 11-8

 

DS:

Louise Grimm Hansen mod Mia Blichfeldt

4-11, 4-11, 10-12

 

HD:

David Daugaard og Mathias Christiansen mod Theis Christiansen og Theodor Johansen

11-7, 11-5, 11-7

 

1. HS:

Scott Evans mod Emil Holst

6-11, 11-8, 11-9, 10-12, 11-7

 

2. HS:

Joshua Eipe mod Jacob Nilsson

7-11, 4-11, 11-3, 14-15

 

Golden set – HD:

David Daugaard og Mathias Christiansen mod Emil Holst og Niclas Nøhr

12-10






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?