Cookies

OPTAKT: Lokalbrag mod Greve

12/8/2014 8:33 AM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Jesper Melgaard

Der er lagt op til et vaskeægte lokalopgør, når SSB møder Greve i sidste runde af badmintonligaens grundspil. En kamp, som på forhånd tegner til at blive både tæt og dramatisk.

Efter en noget svingende sæsonstart er SSB for alvor kommet i gang de seneste kampe, hvor det bl.a. er blevet til en sejr over det indtil da ubesejrede tophold fra Aarhus AB. Stimen af succesoplevelser har bragt Solrød-spillerne op i den sjove del af tabellen, hvor man inden tordagens duel ligger lige efter et Greve-mandskab, der allerede før sæsonen startede blev udpeget til medaljekandidater.

SSB’s træner, Jakob Poulsen forudser da også en både tæt og svær kamp torsdag, når holdene går på banen kl. 19.00.

- I virkeligheden vil jeg mene, at Greve har et hold, der er til flere point end dem, de har fået. Samtidig har vi i de seneste kampe haft alle de små marginaler, vi måske savnede i starten af sæsonen, på vores side. Så det bliver formentlig lige så svært og underholdende, som det altid plejer at være mod Greve, forudser han.

 

Revancheopgør

Kampen er en gentagelse af sidste sæsons bronzefinale, hvor SSB overraskende snuppede medaljerne på Greves hjemmebane.

Siden da har netop Greve oprustet, samtidig med at man har holdt fast i profiler som fx Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juul, og fremstår nu som et stærkt og erfarent mandskab. SSB har derimod fastholdt deres stamme af ”egenproducerede” talenter, der efterhånden har fået opbygget en god portion rutine. 

Det bliver med andre ord to hold med vidt forskellige udgangspunkter – men med lige store ambitioner – der tørner sammen.

Kampen starter torsdag kl. 19.00 og SSB håber, at fylde tilskuerpladserne, så man for alvor kan få Solrød-tsunamien til at rulle.






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?