Cookies

OPTAKT: Ligakamp mod Odense OBK

11/23/2014 12:59 PM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Jesper Melgaard

Intet er helt som det plejer at være i badmintonligaen. Et nyt pointsystem, hvor man spiller bedst af fem sæt til 11 i stedet for tre til 21 i de enkelte kampe, blev indført inden denne sæson. Og samtidig har ligaen i år været historisk tæt i en grad, hvor ingen kampe er givet på forhånd.

Det bedste bevis på det leverede SSB selv i den seneste runde, hvor man, efter en ellers temmelig svingende sæsonstart, formåede at nedlægge det indtil da ubesejrede tophold fra Aarhus AB med 4-2. En præstation, der forståeligt nok skabte begejstring hos både spillere, tilskuere og træner Jakob Poulsen.

- Det er nok en af de mest spændende og velspillede holdkampe, jeg har oplevet. Den var tæt hele vejen igennem, men denne gang havde vi de marginaler, vi har manglet i de første kampe denne sæson. Set over hele holdet er det helt sikkert den bedste præstation, vi har leveret, sagde han bl.a. efter opgøret.

 

Klar til ny tæt duel

Derfor er det også med spænding, at SSB tordag aften atter går på banen i Solrød Idrætscenter, når man byder velkommen til det rutinerede mandskab fra Odense OBK.

Fynboerne ligger lige over Solrød i tabellen, og der bliver dermed formentlig tale om endnu et opgør, hvor de berømte og berygtede små marginaler kan afgøre, hvem som løber med de vigtige point. Kampens vigtighed bliver ikke mindre af, at der efter den kun er to runder tilbage i grundspillet, så det er nu, holdene for alvor skal vise, hvad de har at byde ind med.

Kampen torsdag starter kl. 19.00. Så mød glad op og vær med til at støtte de lokale helte i jagten på endnu en sejr.






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?