Cookies
Foto: Erik Madsen

Storsejr til Solrød 2. holdet imod Odense

11/20/2014 9:56 PM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Joan Christiansen

Storsejr til Solrøds 2. hold imod Odense

 

Det var blevet mandag, klokken ramte 17, og holdet mødtes til lidt pastasalat inden kampen imod Odense. Vi snakkede om, at vi havde god stemning og denne stemning skulle vi havde med ned i hallen. Selvom Odense på papiret var et hold der lå længere nede end os, vidste vi alle, at kampen ikke ville blive let.

Da vi kom i hallen og modtog Odenses holdseddel, kunne vi se at de havde nogle afbud, hvilket på papiret skabte bedre chancer for os, men vi vidste samtidig også, at der skulle være fuld fokus i kampene.

Og fuld fokus var der.

De 2 mix’er lagde først ud. Joan og Philip havde igen fået 1. mix, og da spillet kom i gang, fik de lukket kampen i 2 sæt. I 2. mix, bestående at Tina og Bond blev der intet givet ved dørene og de vandt meget overbevisende i 2 sæt og gav kun modstanderne 8 point i andet sæt.

I vores damesingle havde vi igen Chris og Lovisa. Christina lukkede hurtigt 1. sæt, men skulle løbe lidt længere i andet før hun lukkede kampen. Lovisa gav ej heller sin modstander mange chancer og vandt sin single meget overbevisende. Stærk fight piger! 4-0 til Solrød, hvilken drømmestart.

I 1. herresingle skulle vores svenske Jakob op imod Søren Toft, som netop havde været i finalen ved Norwegian, en turnering som vores egen Mia Blichfeldt netop har vundet. Ligesom i Norge måtte Søren igen nøjes med en anden plads i hans single, da Jakob vandt i 3 sæt efter virkelig god fight, som bød på mange gode og lange dueller.

Simon G fik kamp til stregen i anden herresingle, men får lukket kampen i 2 sæt efter at have fundet sit eget gode spil frem. Felix fandt sit storspil frem og lukker hurtigt sin single i 2 sæt. Meget imponerende niveau Felix fandt i den kamp. Steve havde fået fjerde herresingle. Efter hurtigt at lukke første sæt, skulle koncentrationen lige holdes i andet sæt, før Steve lukkede sættet med 21-18.

8-0 til Solrød og vi var dermed sikret 3 tiltrængte point til holdet, men vi var ikke færdige med at tage sejre fra Odense endnu.

Chris og Joan spillede første damedouble hvor de efter lidt startvanskeligheder fandt ud af, at de skulle finde et højere tempo, så de kunne lukke kampen i 2 sæt. Tina og Lovisa havde absolut ingen problemer og vandt med to gange 21-13.

Vi havde samme opstilling i herredoublerne som sædvanlig. Dette viste sig at være ganske effektiv. Ingen af doublerne lukkede nogensinde deres modstandere ind i kampen. Alle doublerne blev vundet i 2 sæt efter meget overbevisende spil og modstandere som havde mistet modet til sidst. Fantastisk spil af drengene, hvor der blev holdt fokus helt til sidste bold.

En fantastisk aften med en storsejr til Solrød på 13-0, intet mindre end fantastisk J

 






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?