Cookies

Rygter om doping spøger på 4. holdet efter ny sejr

11/17/2014 6:54 PM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Phillip Ørbæk
Solrøds 4. hold topper i disse dage grundspillet i Øst puljen 2 i Danmarksserien. Rækken af gode resultater sætter nu spørgsmålstegn ved spillernes forhold til forbudte stoffer. (Der tages forbehold for løgn og latin)

Lørdag d. 15 november satte Solrøds 4. hold en tyk streg under, at man i denne sæson har tænkt sig at kæmpe med om de helt sjove placeringer i Danmarkserien. Med en 8-5 sejr over Brøndby Strand lagde SSB 4 afgørende afstand til sine nærmeste konkurrenter, og må nu betragtes som favoritter til at indtage 1. pladsen når sæsonen grundspil er overstået. Holdets besætning af unge håbefulde talenter, og gamle garvede kræfter har fundet en perfekt ballance, og kun creme-kongen Ole Henriksen vil kunne påstå, at der ikke hersker harmoni på SSB’s 4. hold. Succesen har dog en konsekvens.

Se samtlige resultater fra weekendens topbrag her.

Ingen disciplin med ”whereabouts” og rusmidler
Som følge af flere dopingdomme i den internationale badmintonverden er der nu sat en kædereaktion i gang – en tsunami af dopingrygter. Især i krogene af dansk badminton svirrer rygterne, og ikke mindst SSB’s 4. hold står for skud. Flere af spillerne på SSB’s 4. hold har rod med deres ”whereabouts”, og det har nu vækket interesse hos anti-doping myndighederne. ”Vi følger holdets adfærd tæt – især den noget lemfældige omgang med alkoholiske drikke hos visse spillere på holdet skræmmer os” udtaler en repræsentant fra anti-doping myndighederne. Desuden har flere af spillerne problemer med at huske, hvor de befandt sig natten til søndag, umiddelbart efter holdkampen. Og udviklingen skal vendes, hvis ikke også de yngre spillere på holdet skal blive en del af en korrupt og moralsk forkastelig kultur, slår repræsentanten fast. På Solrød’s 4. hold har man dog iværksat flere initiativer for at bekæmpe de verserende rygter om doping.

LCW og Casper Christensen ansat som rådgivere
I erkendelse af de image-mæssige problemer, og de rygter som tynger spillerne på 4. holdet har man taget konsekvensen og ansat 2 kompetente rådgivere i form af LCW og Casper Christensen under mottoet – Benægt, Benægt, Benægt! Det skal føre 4. holdet tilbage på sporet, og give spillerne ro frem mod de næste afgørende kampe.



Følgende business case overbeviste 4. holdet om, at det netop var denne type rådgivere som skulle hjælpe holdet videre: https://www.youtube.com/watch?v=RM3qLvuo1R8

Indtil videre er tvivlen kommet 4. holdet til gode, og hvis mængden af indicier ikke øges, så forventes det at anti-doping myndighederne fjerner deres opmærksomhed fra holdet i Danmarksserien. Vi følger udviklingen nøje.


Skribent, løgnhals og plattenslager
//Phillip Ørbæk





 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?