Cookies
Amanda og Theodor slog til i mix'en.

SSB slog topholdet!

11/6/2014 10:29 PM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Jesper Melgaard
Ligamandskabet sikrede sig en højst overraskende sejr over hidtil ubesejrede Aarhus AB.

Det var ellers top mod (næsten) bund, da SSB tog imod Aarhus AB i Solrød Idrætscenter torsdag aften.

For mens gæsterne mødte ubesejrede op til ligakampen, kæmper SSB for at slippe væk fra den nedre del af tabellen.
 
Det var dog svært at se i kampens indledning, hvor Rasmus Fladberg, med et enkelt lille udfald undervejs, gav hjemmeholdet en 1-0-føring efter fire sæt mod Anders Antonsen, som ellers blev coachet af en af fortidens helt store badmintonhelte, Morten Frost.

Samtidig var Mia Blichfeldt ude i endnu et drama på banen ved siden af, hvor hun, ligesom i mandagens sejr over Højbjerg, måtte igennem fem tætte sæt – denne gang mod Rong Bo. Og igen var det unge Blichfeldt, der viste, at hun formår at holde hovedet koldt, når det spidser til. 11-9 i femte sæt, SSB på 2-0 og Mia er stadig ubesejret i badmintonligaen.

Mixed double slog til

I anden kamprunde var det først damedoublen, som skulle i aktion. Efter to tætte, men tabte, sæt gik luften lidt af ballonen i det tredje for Sandra-Maria Jensen og Lena Grebak mod to gange Stoeva. Reducering af Aarhus AB til 2-1.

Til gengæld ydede mixed doublen med Theodor Johansen og Amanda Madsen en fremragende indsats mod Kasper Antonsen og Kerstin Hartvig Nielsen i en kamp, hvor Solrød-parret var i førersædet hele vejen til en sikker sejr i tre sæt. 3-1 til Solrød og minimum det ene point var i hus.

Drama til det sidste

SSB havde nu to chancer for at sikre sig den samlede sejr – HD og 1. HS.

Men det skulle hurtigt vise sig, at hjemmepublikummets nervesystem også denne aften ville blive presset til det yderste. Først missede herredoublen med Theis Christiansen og Niclas Nøhr deres chance mod Rasmus Bonde og Oliver Babic efter fire ekstremt tætte sæt, og derefter var Emil Holst ude i endnu et dramatisk opgør mod Flemming Quach.

De fire første sæt blev fordelt ligeligt med til hver i en nervebetonet forestilling, som skiftede mellem sublim badminton og mystiske fejl. De to spillere fulgtes ad indtil stillingen 10-10, efter Emil Holst havde afværget en matchbold. Derefter viste han kølighed og snuppede de to sidste point til 12-10 og en sensationel 4-2-sejr over topholdet.

Det var da også en forståeligt både glad, lettet og stolt træner, Jakob Poulsen, som kunne gøre status efter en holdkamp ud over det sædvanlige.
 
- Det er nok en af de mest spændende og velspillede holdkampe, jeg har oplevet. Den var tæt hele vejen igennem, men denne gang havde vi de marginaler, vi har manglet i de første kampe denne sæson. Set over hele holdet er det helt sikkert den bedste præstation, vi har leveret. Og det mest glædelige er i virkeligheden at mix’en med Theodor og Amanda fik noget succes, sagde han.


Næste ligakamp for SSB bliver også på hjemmebane, når Odense OBK kommer på besøg torsdag den 27. november kl. 19.00 i Solrød Idrætscenter. Så mød talstærkt op, der er garanti for drama og god underholdning, når SSB går på banen!

 
Kampresultater - SSB mod Aarhus AB

2. HS:
Rasmus Fladberg mod Anders Antonsen
11-9, 11-4, 3-11, 11-9

DS:
Mia Blichfeldt mod Rong Bo
11-9, 4-11, 9-11, 12-10, 11-9

DD:
Sandra-Maria Jensen og Lena Grebak mod Stefani Svetoslavova Stoeva og Gabriela Svetoslavova Stoeva
10-12, 9-11, 2-11

MD:
Theodor Johansen og Amanda Madsen mod Kasper Antonsen og Kerstin Hartvig Nielsen
11-6, 11-9, 11-8

HD:
Theis Christiansen og Niclas Nøhr mod Rasmus Bonde og Oliver Babic
11-9, 9-11, 10-12, 9-11

1. HS:
Emil Holst mod Flemming Quach
9-11, 11-5, 13-11, 9-11, 12-10  






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?