Cookies

OPTAKT: Ligakamp mod Aarhus AB

11/3/2014 9:35 PM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Jesper Melgaard

Når Aarhus AB torsdag aften gæster Solrød Idrætscenter til ligakampen mod SSB, vil der også være tale om to hold, der har haft en vidt forskellig begyndelse på sæsonen.

For selv om Solrød-spillerne mandag aften sikrede sig en meget vigtig 5-1-sejr på udebane over Højbjerg, har holdet haft svært ved at få de berømte små marginaler over på deres side i flere af kampene. Til gengæld har Aarhus AB nærmest gjort det til deres specialitet at spille og vinde tætte opgør.

Sejre over topholdene

Ud af holdets første fem kampe denne sæson er de tre således blevet vundet i golden set. Senest blev det dog til en sikker sejr på 5-1 hjemme mod Vendsyssel.

Århusianernes ekstreme effektivitet i de nerveprægede opgør er blandt andet gået ud over både sidste års guld- og sølvvindere fra henholdsvis Team Skælskør-Slagelse og Skovshoved (sidstnævnte endda på udebane).

Aarhus AB kan mønstre et stærkt og homogent hold, som måske ikke rummer de allermest kendte stjernenavne men som til gengæld byder på en solid blanding af talent og rutine.

De kommer op mod et Solrød-mandskab, der traditionen tro spiller med hjertet og som skal forsøge at gentage 4-2-sejren fra sidste sæsons medaljeslutspil. En sejr, der dengang for alvor var med til at fyre op under hjemmeholdets medaljedrømme.

Så der bliver god brug for at få Solrød-tsunamien til at rulle på tilskuerpladserne, når SSB skal forsøge at byde favoritterne op til dans og sikre sig den anden ligasejr i træk.

Opgøret mod Aarhus AB starter kl. 19.00.

Vel mødt i SIC og god kamp!






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?