Cookies

Vigtig sejr til ligaholdet

11/3/2014 9:19 PM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Jesper Melgaard

Der var på forhånd lagt op til sæsonens hidtil vigtigste kamp, da ligaholdet mandag aften gæstede Højbjerg, som lå placeret lige under SSB på rækkens sidsteplads.

Kampen nåede dog ikke at udvikle sig til den helt store gyser, da Solrød-spillerne hurtigt satte sig på de fleste opgør på vejen mod en sikker sejr på 5-1.

Først ude og først færdig var Rasmus Fladberg, som i 2. herresingle kørte hjemmeholdets Andreas Bjerring over med tre gange 11-4.

Samtidig var Mia Blichfeldt i damesinglen ude i det, der skulle udvikle sig til aftenens dramatiske højdepunkt i kampen mod Michelle Chan. En kamp, som svingede frem og tilbage, og hvor Mia i fjerde sæt var nede med flere matchbolde, inden hun hev sættet hjem med 15-14 og derefter sikrede sig det afgørende femte sæt på sin fjerde matchbold med 11-9.

Helt så intenst blev det ikke i damedoublen, hvor Lena Grebak og Sandra-Maria Jensen fik løftet spillet så tilpas meget, at de uden de store problemer kunne overvinde Line Nørgaard og Gabriella Bøje i tre sæt.

Mere skulle der heller ikke til for Emil Holst i 1. herresingle mod Alexander Illum. Mens herredoublen med Niclas Nøhr og Theis Christiansen skulle bruge et enkelt sæt mere, inden Mathias Bay-Smidt og Jakob Staael var overvundet.

Aftenens sidste kamp, mixed doublen, blev dog noget af en sejtrækker, hvor Theodor Johansen og Amanda Madsen, efter at have været nede med to sæt, kom godt igen og fremtvang et femte og afgørende. Her var det dog atter hjemmeduoen, der var stærkest og sikrede Højbjerg en trøstesejr, som dog ikke kunne rokke ved den samlede SSB-gevinst.

Næste kamp for SSB bliver allerede på torsdag kl. 19.00, hvor man får besøg af det ubesejrede tophold fra Aarhus AB. Så der bliver brug for god støtte fra tilskuerpladserne, hvis det skal lykkes at få sejren i hus.

 

Højbjerg-SSB – kampresultater:

 

DS:

Michelle Chan mod Mia Blichfeldt

12-10, 3-11, 11-8, 14-15, 9-11

 

1. HS:

Alexander Illum mod Emil Holst

7-11, 5-11, 9-11

 

2. HS:

Andreas Bjerring mod Rasmus Fladberg

4-11, 4-11, 4-11

 

DD:

Line Nørgaard og Gabriella Bøje mod Lena Grebak og Sandra-Maria Jensen

8-11, 5-11, 4-11

 

HD:

Mathias Bay-Smidt og Jakob Staael mod Niclas Nøhr og Theis Christiansen

6-11, 10-12, 11-9, 5-11

 

MD:

Morten Skrøder Bødskov og Nanna Vestergaard mod Theodor Johansen og Amanda Madsen

11-9, 11-9, 4-11, 9-11, 11-9






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?