Cookies

3. holdet cruiser videre

10/27/2014 9:25 AM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Preben Nørgaard
3. seniorhold i 3. division har fået en forrygende start på sæsonen. Udgangspunktet til denne rundes kamp mod Holbæk 2, var en mindste sejr til SSB mandskabet på 10-3.

Dagen startede i Svogerslev hos familie Fleischer. Forventningerne var høje efter sidste sæsons besøg. Ingen blev skuffet. Hvilken brunch! Selv om man godt kunne trænge til at slå mave og tage en lur efter denne gourmet oplevelse, så gik turen til Holbæk. I Holbæk måtte undertegnede meddele at ormeslottet var glemt i Solrød. Uha uha træner, hvordan kan det ske for en mand med den rutine og den fortid. Det er ikke noget man spøger med. Det gule kort blev givet og undertegnede påtog sig at skrive referat og give en omgang i baren efter kampen. Billigt sluppet!!

Da kampen blev skudt i gang, konstaterede vi, at brunchen var gået lige i stængerne. Solrød var klar fra start. Holbæk blev sat til vægs med en solid 12-1 sejr. Ørle måtte ned med nakken til Holbæks klart bedste mand, og på den baggrund kom klubben fra Vestsjælland på tavlen.

Der blev vist godt spil og leveret en bund solid indsat fra hele holdet. Vi arbejder på at gøre gejst til holdets varemærke. Vi er på vej, og der er fremskridt. Petra fik sin debut på det 3´eren og det skete med manér og to sikre ”pinde”. Det gik ikke ubemærket hen og Petra fik velfortjent fidusen.


Af andre ikke ubetydelige observationer skal nævnes:
  • Correll tilbage med succes i hallen, hvor han har regeret som konge i flere år.
  • Petra har lovet Pølle en 15 minutters instruktion i at serve ud af og dække lige på matchbolden!
  • Jeppe Bay mødte sin overmand i føling på nettet.
  • Anker skal absolut stjæle billedet ved igen at spille 3 sæt. (Linselusen)
  • 4 rene pigekampe uden at tabe sæt. Er det sket før i klubbens historie?
  • Pølle og Ørle hiver den sidste kamp på rutinen til sejr på 12-1. Det gjorde de også sidste sæson i Holbæk. Her tabte vi bare 12-1.
  • Undertegnede er utrolig skuffet over egen præstation ved at glemme ormeslottet.

Se enkelte resultater på nedenstående link. http://badmintonpeople.dk/DBF/HoldTurnering/Stilling/#5,2014,4286,1,1,,144221,39,

Holdet topper stensikkert rækken med maximum point og en score på 46-6

Næste 3. holdskamp er på hjemmebane mod Karlslunde d. 15.11 kl. 13.00. Vi er klar, vi glæder os og vi er sat i verden for at underholde.






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?