Cookies

Ærgerligt liganederlag mod Skovshoved

10/8/2014 8:55 AM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Jesper Melgaard
Endnu en gang var de berømte små marginaler mod SSB-spillerne, da de mandag aften gæstede den foregående sæsons DM-sølvvinderen fra Skovshoved. Efter sidste rundes hjemmesejr over Vendsyssel kunne Solrød-spillerne ellers gå på banen med fornyet optimisme, selv om opgaven på forhånd så mere end svær ud.

Det skulle da også vise sig at holde stik i en kamp, hvor Mia Blichfeldt ellers igen viste, at hun er klar til at indtage badmintonligaen med en sikker sejr i tre sæt over hjemmeholdes Sara Ortvang. 

Også Rasmus Fladberg var tilbage på sejrssporet efter sit nederlag mod Vendsyssel, da han kæmpede sig til gevinst i fire sæt mod Mathias Mundbjerg. 

Nederlag i drama

Men så var det også slut med sejrene til SSB. I herredoublen var Skovshoved-duoen med Carsten Mogensen og Mads Conrad-Petersen som ventet for stor en mundfuld for Theis Christiansen og Niclas Nøhr, der blev udmanøvreret i tre sæt.

Samtidig måtte Theodor Johansen og Amanda Madsen trods flot fight strække våben efter fire sæt i mixed double mod rutinerede Joachim Fischer og Julie Houmann.

Og i 1. HD fik Emil Holst aldrig helt fundet det flotte spil frem, som ellers har kendetegnet hans sæson hidtil, da han, ligeledes i fire sæt, tabte til Christian Lind Thomsen.

Det helt store drama stod dog i damedoublen, hvor Sandra-Maria Jensen og Lena Grebak var oppe mod Anne Skelbæk og Emelie Fabbeke. SSB-parret fik i første gang kæmpet sig tilbage, efter at have været nede med 1-2 i sæt, men da det hele skulle afgøres, stak Solrøds”femtesæts-spøgelse” atter sit grimme hoved frem.

12-14 blev det til Skovshoved, og dermed kunne skovserne sikre sig sejren i holdkampen med cifrene 4-2 efter et opgør, som igen let kunne være tippet til SSB’s side.

Vigtig dyst venter

Der bliver med andre ord for alvor tale om en nøglekamp, når Solrød i næste runde, den 3. november, gæster Højbjerg, der foreløbig er det eneste hold i rækken, som endnu ikke har prøvet at vinde en kamp.

Skovshoved mod SSB:

MD:
Joachim Fischer og Julie Houmann mod Theodor Johansen og Amada Madsen
11-7, 11-5, 10-12, 11-5

DS:
Sara Ortvang mod Mia Blichfeldt
8-11, 9-11, 6-11

1. HS:
Christian Lind Thomsen mod Emil Holst
11-3, 11-7, 9-11, 11-9

2. HS:
Mathias Mundbjerg mod Rasmus Fladberg
10-12, 12-10, 6-11, 8-11

DD:
Anne Skelbæk og Emelie Fabbeke mode Sandra-Maria Jensen og Lena Grebak
5-11, 11-8, 11-7, 8-11, 14-12

HD:
Carsten Mogensen og Mads Conrad-Petersen mod Theis Christiansen og Niclas Nøhr
11-7, 11-5, 11-7





 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?