Cookies
Foto: Erik Madsen

SSB2 mod Hillerød

10/6/2014 6:13 PM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Lovisa

Vi startede med at ladda upp med att spisa på Café Jenners i Greve inden vi kørte til hallen. Vi hade fælles opvarmning og peptalk innan kamperna startade upp og alle sammen var meget sultne efter hævn siden den sidste gang når vi desværre tabt holdkampen mot Ikast.

 

Først op var første og anden mixed. Filip og Joan taber i tre sæt medan Tina och Bond vinder sin kampe i to. Samtidigt taber desværre både Chriss og Lovisa deres damsinglar. Alle drengene vinder sina singlar, som blev vigtige poäng for holdet. Stærk indsats!
Ved denne stilling førte os till 5-3. Næste kampe i rækken var damedouble 1 og 2. Chriss og Joan taber medan Tina og Lovisa vinder en tæt og spændende kamp i tre sæt. Filip och Steve spiller en god herrdouble og vinder stabilt og ligeledes gøre Felix og Jacob. Sidste kampe taber Bond og G i en tæt herrdouble.

 

Men denne gang var det vores tur til at vinde og slutresultatet blev 8-5! Nu er vi tilbage på sporet og den rette vej igen!

 

Stemningen var god både på o udenfor banen hele dagen! Team-spirit og kampvilje er utroligt vigtigt og det kommer man lang vej på! Denne søndag havde vi det og var også en væsentligt del der bidrog til sejren! Nu forbereder vi os og gør os klar til næste gang…

 

”Syd, syd, vest – Solrød bedst!”

 

 






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?