Cookies

Bak op om ligaholdet – helt gratis!

9/24/2014 1:16 PM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Jesper Melgaard
Der vil igen være gratis adgang, når SSB’s ligahold mandag den 29. september kl. 19.00 tager imod Vendsyssel i badmintonligaen.

Og der bliver god brug for masser af opbakning fra tilskuerpladserne, når Solrød-spillerne skal forsøge at sikre den første sæsonsejr.

Til trods for god fight og masser af spænding er det foreløbig blevet til nederlag i de to første kampe denne sæson, 1-5 til Team Skælskør-Slagelse og 3-4 til Værløse. Opgør, som nemt kunne være endt anderledes. Fire af kampene i de to dueller er således gået i fem sæt og er blevet tabt efter det nye pointsystem, hvor der spilles til 11. 

De små marginaler

- I slutningen af sidste sæson havde vi alle marginalerne på vores side, men det har vi manglet i starten af denne, og det koster, når ligaen er så tæt, sagde træner Jakob Poulsen efter kampen mod Værløse.

Derfor kan der tales om en tidlig nøglekamp, når Vendsyssel kommer på besøg. Nordjyderne er kommet pænt fra start med tre point i ligaen (mod SSB’s ene) efter sejr over Højbjerg og nederlag til Værløse.

Så mød op og støt SSB’s førstehold, så vi igen kan opleve Solrød Tsunamien rulle hen over badmintonligaen.





 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?