Cookies

Flot sæson premiere for superveteranholdet +50

9/18/2014 2:47 PM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Bo

Man kunne sanse spændingen denne tilskuerfattige søndag eftermiddag i Hal B. Premiere nerverne doserede adrenalinen i de erfarne og overvejende velholdte kroppe, til et for absolut passivitet obstruerende niveau. Der blev således varmet i stor stil med store armsving og hurtige chasse-udfald der var en seniortræning værdig. Der sås tydelige sveddråber på holdformand-Oles overlæbe. Nu skulle det snart vise sig om den svedige sommerfjer, de lange løbeture i sommeraftenerne og de mange timers spinning havde skabt et vinderhold.

Dagens modstander var Roskilde og snart var de 4 mixer i gang. Vores styrkemæssige bredde var hurtig synlig. Erik/Grethe og Ole KA/Birgit fik hurtig overtaget i 3. og 4. mix. I første Mix gik åbningssættet helt til 27-25 før Jytte og Ole kunne lukke det. I andet sæt strammede de grebet og kørte sejren sikkert hjem. I anden Mix brugte Kirsten og Bernt 3 sæt i en kamp hvor initiativet skiftede meget, før de med en god slutspurt viste vor skabet skulle stå.

Lars i 2.HS lod aldrig sin modstander komme til fadet. En modstander, der stadig mod slutningen af kampen forgæves forsøgte at finde de frie meter mellem loftet og Lars vertikale rækkevidde. 1. HS blev aldrig rigtig spændende. Roskilde stillede med en lovlig sprød 50-årig, der knapt nok var akklimatiseret til 50+ og således gentagne gange hoppede ud for at møde boldene tidligt uden at tabe balancen, det var klart for stor en mundfuld for Bo.

I begge damedoublerne fulgtes pigerne i nogle tætte og spændende 1. sæt, begge sluttende 21 – 18 til SSB. I anden sæt slog effekten af pigernes intense fysiske træning hen over sommeren igennem, og de vandt i fin stil. Med 7-1 havde vi nu alle tre kamppoint i hus før herredoublerne. Vi nappede alle tre efter til tider ret tæt spil. Bernt naturligvis efter tre svedige sæt sammen med Ole KA (Bernt har noget med tre sæt, når der er gratis bolde).

Vi sluttede traditionelt med 3. halvleg (uegnet til referat) og vindersang. 10-1 til SSB.
 






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?