Cookies

Solrød på tavlen

9/16/2014 10:08 PM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Jesper Melgaard

SSB’s ligahold tabte efter golden set i dramatisk opgør mod Værløse.

Der var på forhånd lagt op til en tæt kamp, da SSB tirsdag aften bød indenfor til sæsonens første hjemmekamp i badmintonligaen. Modstanderne fra Værløse havde benyttet sommeren til at forstærke sig med bl.a. VM-bronzevinderen Viktor Axelsen, og samtidig var Solrød plaget af skader til både Mads Pedersen, Maria Helsbøl og Mia Blichfeldt.

Og forudanelserne skulle vise sig at holde stik. SSB lagde ellers stærkt ud i Solrød Idrætscenter med en sikker sejr i tre sæt (der spilles denne sæson bedst af fem sæt i ligaen) i herredouble til Theis Christiansen og Niclas Nøhr.

Værløse fik dog hurtigt udlignet i mixed doublen, hvor Theodor Johansen og Joan Christiansen trods god fight måtte se sig slået i fire sæt.

 

Triumf i herresingle

Så var det tid til de meget imødesete herresingler, hvor ikke mindst Emil Holst’s 1. single mod Viktor Axelsen for alvor fik gang i de godt 200 tilskuere, hvor især en flok ungdomsspillere bevæbnet med trommer og veltrænede stemmebånd fik Solrød-tsunamien til at rulle.

Det inspirerede tilsyneladende Emil Holst, som meget overraskende udmanøvrerede VM-semifinalisten, Viktor Axelsen, i tre sæt. Samtidig gjorde Rasmus Fladberg ligeledes kort proces på banen ved siden af med en stensikker tresætssejr, 3-1 til SSB.


Udligning af Værløse

De næste to kampe endte dog med sejre til Værløse.

Først var det Sandra-Maria Jensen, der måtte bøje sig for overmagten, da hun tabte i tre sæt mod VM-spilleren Anna Thea Madsen.

Imens udspillede der sig et større drama i damedoublen, hvor Amanda Madsen og Lena Grebak først efter fem tætte sæt måtte give fortabt.

3-3 i holdkampen.

 

Tid til golden set!

Dramaet skulle afgøres med et enkelt sæt i mixed double mellem Lena Grebak og Niklas Nøhr fra SSB og Line Kjærsfeldt og Anders Kristiansen fra Værløse.

De to par skiftedes til at føre frem til 5-5, men derefter var det gæsterne, der trak fra – især takket været effektive smash fra Anders Kristiansen, og kunne til sidst sikre sig sejren på 6-11.

Dermed måtte SSB nøjes med et enkelt point i ligatabellen. Og det var da også en behersket ærgerlig træner, Jakob Poulsen, som kunne se tilbage på endnu en kamp, hvor de små marginaler, ligesom i ligapremieren på udebane mod Team Skælskør-Slagelse, ikke var på SSB’ernes side.

- På forhånd ville jeg nok sige, at Værløse var knebne favoritter med tanke på de forstærkninger, de har fået – ikke mindst i form af Viktor Axelsen. Men både vores herresingler og herredouble gjorde det virkelig godt, og især Emil spillede fantastisk mod Viktor Axelsen. I slutningen af sidste sæson havde vi alle marginalerne på vores side, men det har vi manglet i starten af denne, og det koster, når ligaen er så tæt, vurderede han.

 

Næste ligakamp for SSB bliver mandag den 29. september kl. 19.00, hvor man hjemme i Solrød Idrætscenter tager imod Vendsyssel, der ligger to point over SSB i ligaen, så der bliver atter brug for masser af opbakning på tilskuerpladserne!

 

Resultaterne i holdkampen:

MD:

SSB: Theodor Johansen og Joan Christiansen

VB: Anders Kristiansen og Emma Wengberg

7-11, 8-11, 13-11, 9-11

 

HD:

SSB: Theis Christiansen og Niclas Nøhr

VB: Rene Mattisson og Nikolaj Overgaard

11-6, 11-7, 11-9

 

1. HS:

SSB: Emil Holst

VB: Viktor Axelsen

11-5, 11-9, 11-8

 

2. HS:

SSB: Rasmus Fladberg

VB: Mikkel Mikkelsen

11-6, 11-4, 11-9

 

DS:

SSB: Sandra-Maria Jensen

VB: Anna Thea Madsen

6-11, 4-11, 7-11

 

DD:

SSB: Amanda Madsen og Lena Grebak

VB: Line Kjærsfeldt og Julie Finne-Ipsen

11-6, 5-11, 7-11, 11-8, 4-11

 

Golden set (MD):

SSB: Niklas Nøhr og Lena Grebak

VB: Anders Kristiansen og Line Kjærsfeldt

6-11






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?