Cookies

Tilbage til hangaren med 4’eren, referatet kun med få nævnte navne!

9/11/2014 10:52 AM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Arly
Da jeg kommer ind ad døren hos mor Arly, går snakken helt vildt imellem de unge. Da de ældre/aldrene er forsinkede, bliver mor Arly enig med sig selv om, at de unge godt må gå i gang med Brunchen. Snakken går stadigt mellem de unge!
Men så sker det; de ældre gutter kommer ind ad døren, der bliver helt stille i stuen. De ældre overtager snakken, mens de unge bare suger alle de gode guldkorn til sig (det jeg tror, er grunden til, at de unge ikke taler), mens Brunchen nydes. Mens der spises Brunch, bliver diverse gamle Youtube klip af sindssyge mennesker vist.
Da maden er blevet nydt og kaffen drukket, er det tid for holdet at drage afsted mod verdens bedste hangar! Som nævnt af en hvis personlighed, er hangaren ikke et sted for københavnerklubber og heldigvis for 4’eren, eller ”Det nordiske 4. hold”, skulle de spille mod Drvive (Drive).
Efter en god omgang fælles opvarmning med 2’eren, var 4’eren klar til kamp, fyldt med gejst og godt humør. Det skal siges at, på denne dag var der kun en spiller der ikke rigtigt ramte hverken fjer eller bold. Så alt i alt en godkendt præstation af alle spillere, 11-2 er okay mod et hold vi tabte til i sidste sæson.
Til slut skal der komme en klage… Hvis man er ny på et hold, skal man altid medbringe debut øl (dette kan dog variere fra hold til hold, men på 4’eren er det helt sikkert godt med ØL). Så husk det kære debutanter;)

God gejst

Arly





 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?