Cookies

3 holdet vinder holdkamp mod Slagelse

9/10/2014 11:48 AM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Thomas Drew-Hattens

Kampreferat af 1. runde, 3. holdet.

 

Ufrivillig, nyudnævnt holdleder Line Fleischer havde samlet tropperne på Vivaldi i Slagelse, før Solrød tsunamis 3. hold skulle stå sæsonens første prøve mod oprykkerne fra Slagelse, der er under ledelse af Mads Conrad.

Solrøds nye 3. hold denne sæson er betonet af mange unge kræfter, hvilket bl.a. vil sige at den traditionelle lunkne øl, Poteren, er blev udfaset enstemigt. Men noget tyder på at manglen på udsigten til en ubehagelig straf ikke havde betydning for dagens kampe da Slagelse skulle igennem Solrød tsunamis velsmurte maskine.

Undertegnede og makkeren Johanna fik en rusten start i 1. mix mod et ældre og rutineret par, men fik vendt en 2-9 stilling til 21-19 i 1. sæt og kunne med stabilt spil i 2. sæt gøre det færdigt med 21-16. 2.mix’s Jacob Poulsen og Mia Lentfer gjorde en mere stabil indsats og vandt med 18 og 13.

L. Fleischer gjorde alvor af sin nyudnævnte holdlederrolle og knuste sin modstander med 6 og 7 i to hurtige sæt. Ligeledes slog nytilkomne svenske Lovisa til i hendes debut for klubben i en overbevisende to-sæts sejr.

Dermed 4-0 til Solrød og tid til de 4 herresingler. Her var der lidt mere besvær, da Mathias Bang og Frederik Anker måtte i tre sæt for at slå deres sejr fast, mens debutant Peter Correll og Jeppe Bay viste god figur i deres kampe. 8-0 til Solrød og sejren var demed hjemme, men dette betod dog ikke at der blev slækket på indsatsen.

1.DD måtte hanke lidt op i sig selv efter at havde tabt 1. sæt men fik styr på tingene i resten af kampen og vandt 2. og 3. sæt med 14 og 15. Holdleder L. Fleischer viste igen hvem der bestemte og kunne med makkeren Johanna bringe Solrød yderligere foran i den samlede stilling med en sejr på 21-17, 21-7.

Slagelses herre formåede, ligesom resten af holdkampen, ikke at bide skeer med Solrøds herre i herredoublerne. Efter udsagn fra holdets egen Preben Nørgaard, er Mathias Bang og undertegnede holdets nye rutinerede kræfter (som vi ser som lidt af en bedrift i en alder af blot 21). I deres 1.HD blev rutinen også vist, da der ikke blev investeret en eneste kræft mere end nødvendigt, og sejren blev uden et øjebliks tvivl hevet i land 23-21, 24-22. De to resterende herredoubler var dog ikke i humor til at give modstanderne en chance og gjorde begge kort proces.

Sæsonens første kamp for 3. holdet, der sidste år rykkede ned i 3. div., endte dermed med en knusende 13-0 sejr, og holdet viste at de høre til i landets 2. div. og er klar på at give en helhjertet indsats for at nå dette mål!

Holdleder Line Fleischer var uden tvivl tilfreds med dagens indsats, og holdet ser bestemt frem til endnu en holdkamp ledet af den unge solrød spiller.

 

Kampreferat, 1. runde, 3. holdet.

Af Thomas Dew-Hattens

 

 

 

 






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?